ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 4 دي 1404
پنجشنبه 4 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 2 اسفند 1390     |     کد : 33060

عدالت در پرتو فقه و حكم الهی محقق می شود

آیت الله جوادی آملی گفت: فقه، پایه علمی قانون است و اجرای عدالت در پرتو فقه و حكم الهی محقق می شود.

 آیت الله جوادی آملی گفت: فقه، پایه علمی قانون است و اجرای عدالت در پرتو فقه و حكم الهی محقق می شود.

به گزارش شبكه اجتهاد، آیت الله «عبدالله جوادی آملی» درمراسم اختتامیه همایش بین المللی فقه و قانون درموسسه اسراء خاطرنشان كرد: امروز سازمان ملل كه عهده دار حقوق بشر و مباحثی مانند امنیت و آزادی است، بدلیل عدم تكیه بر فقه، ضعیف و تهیدست است.
وی افزود: باید فقه باشد كه بگوید جای ترور و دفاع، سركه و شراب و زن و مرد كجاست.
وی ادامه داد: كسی كه انسان، جهان و پیوند انسان و جهان را آفریده و وحی را فرستاده تا فقه از وحی گرفته شود، می داند كه جای اشخاص و مواد كجاست، بنابراین اگر امروز حزب الله را تروریسم می دانند جای تعجب نیست، زیرا كه عدل و آزادی و سایر مفاهیم را بگونه ای كه خود می خواهند، تعریف می كنند.
آیت الله جوادی آملی تصریح كرد: ما موادقانونی را از منابع وحی می گیریم ولی این به چشم بیداری مانند عقل نیاز دارد تا این قانون را ببیند.
وی افزود: فقیه سه سمت مانند مرجعیت، قضا و حكم ولایی دارد، آنكه حاكم است فقه است، یعنی حكم الله نه شحص، اگر فقیه در هركدام از این سه زمینه ها فتوا و حكمی صادر كند، اطاعت از آن برخود و دیگران واجب است.
آیت الله جوادی آملی گفت: در اسلام سخن از حكومت فرد بر مردم نیست بلكه بحث حكومت دین بر مردم است و این پذیرفتنی است كه هیچ كس بجز دین بر بشر حكومت نمی كند، اسلام شخص را حاكم نكرده بلكه شخصیت حقوقی دین خدا را حاكم كرده است.

منبع: ایرنا


نوشته شده در   سه شنبه 2 اسفند 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode