ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 7 دي 1404
يکشنبه 7 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 20 بهمن 1390     |     کد : 32522

تاثير مصرف مواد غذايي فيبردار در كنترل سطح كلسترول

یك متخصص تغذیه گفت: فیبر موجود در مواد غذایی مانند حبوبات و غلاتی كه سبوس آنها جدا نشده است به كنترل سطح كلسترول خون كمك می كند.

جام جم آنلاين: یك متخصص تغذیه گفت: فیبر موجود در مواد غذایی مانند حبوبات و غلاتی كه سبوس آنها جدا نشده است به كنترل سطح كلسترول خون كمك می كند.
پریسا ترابی در گفت و گو با ایرنا افزود: مبتلایان به پرفشاری خون بهتر است مصرف مواد حاوی فیبر را در برنامه غذایی خود لحاظ كنند.

وی ادامه داد: همچنین مبتلایان به پرفشاری خون باید از سبزی ها، میوه ها، حبوبات، غلات و نان های سبوس دار كه حاوی مقدار زیادی فیبر و ویتامین های آنتی اكسیدان و مقدار كمی چربی هستند و از بروز بیماری های قلبی پیشگیری می كنند، به میزان كافی استفاده كنند.

ترابی تصریح كرد: البته در مصرف این مواد غذایی نیز نباید زیاده روی كرد زیرا مصرف بیش از حد نیاز آنها باعث دریافت بیشتر انرژی و افزایش وزن می شود.

وی استفاده از سبزی ها را به میزان 5-3 واحد در روز ، میوه ها 4-2 واحد در روز، حبوبات 3-2 واحد در روز و نان و غلات 11-6 واحد در روز توصیه كرد و گفت: بهتر است تا حد امكان میوه ها و سبزی ها به صورت تازه مصرف شوند و در صورت نیاز به پختن سبزی ها بهتر است آنها را بخارپز كرد تا خواص تغذیه ای آنها حفظ شود.

این متخصص تغذیه اضافه كرد: مصرف غذاهای سرخ كرده را نیز باید كاهش داد و غذا را به صورت آب پز، بخارپز، كبابی یا تنوری تهیه كرد و در صورت لزوم، از روغن مایع مخصوص سرخ كردنی بجای روغن های جامد و مایع معمولی استفاده كرد.

ترابی تاكید كرد: افراد باید بجای روغن های جامد،‌ كره، مارگارین و چربی های حیوانی از روغن های مایع مثل روغن زیتون، روغن آفتابگردان و روغن ذرت استفاده كنند.


نوشته شده در   پنجشنبه 20 بهمن 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode