ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 4 مرداد 1403
پنجشنبه 4 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 8 بهمن 1390     |     کد : 31916

فست فودها خطر سرطان را افزايش مي‌دهند

تغییر عادات غذایی و استفاده مستمر از غذای آماده در کنار کاهش تحرک بدنی و زندگی ماشینی سرمنشأ اضافه وزن، چاقی و بسیاری از بیماری‌های متابولیک و سرطان‌هاست.

جام جم آنلاين: تغییر عادات غذایی و استفاده مستمر از غذای آماده در کنار کاهش تحرک بدنی و زندگی ماشینی سرمنشأ اضافه وزن، چاقی و بسیاری از بیماری‌های متابولیک و سرطان‌هاست.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، لیلا شورورزی، کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور، به مناسبت هفته ملی مبارزه با سرطان (هشت تا 15 بهمن) افزود: سرطان از جمله بیماری‌هایی است که تغذیه صحیح نقش تعیین کننده‌ای در پیشگیری و درمان آن ایفا می‌کند.

شورورزی تصریح کرد: متأسفانه بر اساس پیش‌بینی‌های سازمان جهانی بهداشت (WHO) روند ابتلا به سرطان در دنیا رو به فزونی است.

وی اظهار داشت: شیوه‌های زندگی جدید، استفاده نکردن از مواد غذایی تازه، مصرف بالای غذاهای کنسروی و نمک از جمله عواملی است که در زمینه بروز انواع سرطان‌ها را مهیا می‌سازد.

این کارشناس تغذیه گفت: بر اساس آمار و اطلاعات موجود تغذیه در حداقل 35 درصد سرطان‌ها نقش تعیین‌کننده‌ دارد.

شورورزی با بیان اینکه صندوق جهانی تحقیقات سرطان، برای پیشگیری از سرطان سه راهبرد کلیدی را توصیه می‌کند، افزود: در طول زندگی وزن مناسب را هدف قرار دهید و روزانه حداقل 30 دقیقه یا بیشتر فعالیت بدنی داشته باشید.

وی ادامه داد: غذاهای گیاهی را بیشتر انتخاب کنید، مصرف گوشت قرمز را محدود و از مصرف گوشت‌های فرآوری‌شده خودداری کنید.

به گفته وی، بکارگیری هر یک از این توصیه‌ها احتمال ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد اما پیروی از هر سه آنها، اثر محافظتی بیشتری در برابر سرطان دارد.(فارس)


نوشته شده در   شنبه 8 بهمن 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode