ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 8 آذر 1403
پنجشنبه 8 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 27 دي 1390     |     کد : 31445

سادگي را در يحيي دوست داشتم

آرش مجيدي ، بازيگر نقش يحيي در سريال «شيدايي» گفت: زندگي خود من، كاملاً با يحيي عطارزاده كه در قصه‌ «شيدايي» خلق شده، متفاوت است ، اما سادگي را در يحيي خيلي دوست داشتم.

جام جم آنلاين: آرش مجيدي ، بازيگر نقش يحيي در سريال «شيدايي» گفت: زندگي خود من، كاملاً با يحيي عطارزاده كه در قصه‌ «شيدايي» خلق شده، متفاوت است ، اما سادگي را در يحيي خيلي دوست داشتم.
اين بازيگر در گفت‌و‌گو با ايسنا تاكيد كرد: براي بازيگر نيز جذاب است كه مردم بين كار تازه و كار قبلي‌اش، تفاوتي را حس كنند. اين مساله، دو طرفه است؛ يعني هم براي بازيگر حظ دارد و قطعا براي مخاطب هم بي‌تاثير نخواهد بود.

وي ادامه داد:‌ مهم‌ترين اتفاق اين است كه يحيي قصه، آدم خيلي واقعي است و او را در زندگي روزمره‌مان مي‌بينيم. به اعتقاد من، او يك مرد غيرتمند و بومي ايراني با همه ويژگي‌هايي است كه مي‌توان به مرد ايراني نسبت داد؛ آدمي است كه غيرت دارد و خانواده برايش مهم است و مي‌خواهد از آن دفاع كند يعني حتي اگر چيز بدي هم پشت آن وجود داشته باشد، خودش را مسؤول دفاع از خانواده‌اش و حريم آن مي‌داند. اين ويژگي، متعلق به فرهنگ ايراني است.

مجيدي خاطرنشان كرد:‌ در فرهنگ ايراني، خواهر و برادر، هميشه پشت هم هستند و هيچگاه پشت يكديگر را خالي نمي‌كنند. به نظرم اين ويژگي فرهنگ ايراني، خيلي خوب در قصه لحاظ شده است. به علاوه، من سادگي را در يحيي خيلي دوست داشتم. به همين دليل هميشه سعي مي‌كردم در بازي‌ام از اغراق كم كنم. يعني بخش‌هاي نمايشي آن را بگيرم و سعي كنم تا جايي كه مي‌شود، واقعي‌تر بازي كنم.


آرش مجيدي در پاسخ به اين پرسش كه قصه «شيدايي» با وجود اين كه از يك بستر اجتماعي برخوردار است، كمتر ممكن است در زندگي واقعي ديده شود، گفت:‌ همه ما به هر حال از جايي شروع مي‌كنيم؛ در اين يكي بود يكي نبودها قرار نيست حتما اتفاق افتاده باشد اما قرار است داستان بخشي از جامعه را كنكاش كند، به خصوص سيستم تلويزيون و سريال‌سازي، هم قرار است قصه‌اي را بگويد كه مخاطبش را نگه دارد، يعني تلخي‌ها و شيريني‌هاي جامعه را كنكاش كند و جلو برود. اين يكي از ويژگي‌هاي كارهاي سعيد نعمت‌الله است و من آن را دوست دارم.

بازيگر نقش يحيي تصريح كرد:‌ درست است كه قصه‌اي را داريم كه بسط پيدا مي‌كند و اتفاق پشت اتفاق مي‌افتد و در حالت عادي، در زندگي‌مان اين اتفاق رخ نمي‌دهد اما اين مساله، خاصيت داستان‌پردازي و قصه‌پردازي يك آدم تواناست كه بتواند اين اتفاقات پشت سر هم را طوري بچيند كه مخاطب، فرصت نكند از پاي تلويزيون جدا شود.

وي با اشاره به شخصيت يحيي در قصه «شيدايي»، عنوان كرد:‌ اگر مردم، يحيي را دوست دارند به خاطر اين است كه با او همذات‌پنداري مي‌كنند و مثلا اگر بچه خواهرشان دستشان باشد، مثل بچه خواهرشان از او نگهداري مي‌كنند و حاضرند به خاطرش جان دهند. وقتي قصه را نگاه مي‌كنيم، يحيي به نسبت شخصيت‌هاي ديگر، حضور كمتري دارد. اما هميشه وقتي مي‌آيد خيلي موثر و درست ظاهر مي‌شود و باعث بروز يك اتفاق و تاثير در داستان مي‌شود.

مجيدي همچنين درباره‌ مثبت بودن شخصيت يحيي و بخش منفي وجود اين كاراكتر، گفت: بخش منفي يحيي مي‌تواند از خودخواهي‌اش باشد كه امانتي را در اختيارش گذاشته‌اند اما تا جايي پيش رفته و آنقدر نسبت به آن امانت ، شيدا ، احساس عشق كرده كه شيدا او را «بابا» خطاب كرده است و اينجاست كه او در امانتش تخطي كرده و امانت‌داري را رعايت نكرده است.

اين بازيگر با اشاره به شخصيت يحيي و در پاسخ به پرسشي درباره همذات ‌پنداري مخاطب با يحيي، تاكيد كرد:‌ من به عنوان بازيگر، فقط چيزي را كه نويسنده نوشته، اجرا و سعي كرده‌ام تا جايي كه مي‌توانم از اغراقش كم كنم. سعي كردم نمايشي بودن شخصيت يحيي را از او بگيرم.

مجيدي در بخش ديگري از سخنانش، درباره‌ي همكاري با تيم نويسنده، كارگردان و تهيه‌كننده «شيدايي» كه پيش از اين سريال، تجربيات مشتركي با يكديگر داشته‌اند، خاطرنشان كرد:‌ پيش از اين چند بار با سعيد نعمت‌الله كار كرده بودم و فقط كافي بود از من بخواهد در سريالش بازي كنم چون به قدري همه‌ كاراكترها و قصه را در يك بستر اجتماعي خوب مي‌نويسد و روي شخصيت‌هاي قصه اشراف دارد و قصه را بسط و گسترش مي‌دهد كه من دوست دارم هر كدام از نقش‌ها را كه مي‌گويد بازي كنم. براي بازيگر نيز چالش‌برانگيز است كه توانايي‌اش را در يك قالب ديگر، ‌محك بزند.

وي افزود: قبلا با محمدرضا شفيعي، كار كرده بودم. سعيد نعمت‌الله نيز خوشبختانه تمام روزها سر صحنه است و هر چيزي را مي‌توان با او چك كرد. عسگرپور هم كارگرداني است كه كاملاً به قصه وفادار است و مطابق با قصه، كار را جلو مي‌برد. او نمي‌خواهد با دكوپاژ عجيب و غريب يا چيزهايي از اين قبيل، بودنش را به رخ بكشد و بگويد كه من هستم.

اين بازيگر تلويزيون تاكيد كرد: «شيدايي» را فقط با خود «شيدايي» مي‌شود مقايسه كرد. اين سريال، واقعا خود زندگي با همه تلخي‌ها و شيريني‌ها، دعواها و دوستي‌هايش است كه در يك قصه اجتماعي خوب با هم تنيده شده است و شايد دليل موفقيت «شيدايي» نيز قصه و بازي‌هايي كه بازيگران داشته‌اند. من كار همه را مي‌بينم و لذت مي‌برم از عطا عمراني كه اولين كارش است تا بقيه بازيگران، همه درست انتخاب شده‌اند و درست هم بازي مي‌كنند.

مجيدي در پاسخ به پرسشي درباره‌ تلخ بودن سريال «شيدايي»‌ نيز گفت:‌ همه كارها بايد ساخته شود، حتي كارهاي اجتماعي كه گزنده باشند. يكي از ويژگي‌هاي شيدايي اين است كه هم تلخي و هم شيريني را دارد، هم مثبت و هم منفي است. «شيدايي» مثل زندگي است كه در عين اين كه شيرين است، به يكباره يك فاجعه رخ مي‌دهد.

وي در پايان اضافه كرد:‌ قصه «شيدايي»، راحت و ساده روايت مي‌شود. من از «شيدايي» راضي هستم اما براي قضاوت كردن، هنوز زود است و بايد تا پايان كار را ببينيم و بعد درباره آن قضاوت كنيم.


نوشته شده در   سه شنبه 27 دي 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode