ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 4 دي 1404
پنجشنبه 4 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 23 دي 1390     |     کد : 31241

هشدار جدی روسیه به آمریکا بابت تحریم صادرات نفت ایران

معاون وزیر خارجه روسیه به مقامات آمریکایی بابت تلاش‌های اخیرشان جهت اعمال تحریم‌های جدید در بخش صادرات نفت ایران هشدار داد و افزود که این اقدامات به عنوان تلاشی در جهت تغییر نظام ایران در نظر گرفته می‌شود.


معاون وزیر خارجه روسیه به مقامات آمریکایی بابت تلاش‌های اخیرشان جهت اعمال تحریم‌های جدید در بخش صادرات نفت ایران هشدار داد و افزود که این اقدامات به عنوان تلاشی در جهت تغییر نظام ایران در نظر گرفته می‌شود.
به گزارش مانیتورینگ فارس به نقل از شبکه الجزیره، "گنادی گاتولیف" معاون وزیر خارجه روسیه طی یک کنفرانس خبری روز جمعه اعلام کرد اعمال تحریم‌های جدید و یا هرگونه اقدام نظامی علیه ایران به طور قطع از سوی جامعه بین‌المللی به عنوان تلاشی برای تغییر نظام این کشور محسوب خواهد شد.

گاتولیف تصریح کرد این تلاش‌ها در حالی صورت‌می‌گیرد که ایران آمادگی خود را برای انجام مذاکرات هسته‌ای 5+1 اعلام کرده و به بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اجازه داده تا از تاسیسات هسته‌ای خود بازدید کنند.

وی افزود: اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران تنها موجب ازبین رفتن تلاش‌های بین‌المللی جهت حل مسالمت‌آمیز موضوع اختلاف هسته‌ای ایران می‌شود.

اظهارات گاتولیف پس از آن صورت گرفت که آمریکا محدودیت‌هایی را برای شرکت‌های چینی، سنگاپوری و اماراتی که با ایران روابط تجاری دارند، اعمال کرد.

اخیرا "تیموتی گایدنر" وزیر خزانه‌داری آمریکا با سفر به کشور‌های شرق آسیا از جمله چین و ژاپن در تلاش است تا این کشور‌ها را برای اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران و عدم خرید نفت از این کشور متقاعد سازد.

این در حالی است که مذاکره وزیر خزانه‌داری آمریکا با مقامات چینی به منظور جلب حمایت چین و اعمال تحریم علیه ایران بدون هیچ توافقی به پایان رسید.

همچنین یک روز پس از آنکه وزیر دارایی ژاپن از همراهی این کشور با ایالات متحده در تحریم نفتی ایران خبر داد، وزیر خارجه ژاپن تاکید کرد که دولت این کشور هنوز به تصمیمی قطعی در این خصوص نرسیده است.
ا
یالات متحده در تلاش است تا در راستای اعمال فشار بر ایران بر سر پرونده هسته‌ای این کشور، با تهدید موسسات مالی دارای تعامل با بانک مرکزی ایران، صدور نفت ایران را کاهش دهد.



نوشته شده در   جمعه 23 دي 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode