جام جم آنلاين: هرچند بسياري از مردم هواي سرد زمستان را دوست دارند و آن را به گرماي تابستان ترجيح ميدهند، اما سرماي اين فصل همراه با وزش بادهاي شديد و ناگهاني، احتمال ابتلا به بيماريها را افزايش ميدهد.
به گزارش ايسنا، مهمترين نكته براي انتخاب تغذيه مناسب در اين فصل، كمك به تقويت سيستم ايمني بدن و افزايش مقاومت بدن در برابر ويروسها و عفونتها است.
نكته مهم بعدي حفظ سلامت پوست و موها در فصل سرما و در هواي سرد است.
متخصصان تغذيه و سلامت تاكيد مي كنند: در فصل زمستان به جز فست فودها و تنقلات ناسالم هيچ يك از مواد غذايي اصلي را نبايد حذف كرد، چون بدن در طول اين فصل براي سازگاري با كاهش دماي اتمسفر بايد چربي بيشتري بسوزاند.
از سوي ديگر مصرف بيشتر ميوهها و سبزيها در اين فصل بسيار مفيد بوده و بدن را در برابر عوامل بيماري زا مقاومتر ميسازد.