رهبر کاتولیکهای جهان از جامعه بین الملل خواست قوانین جدید ارائه کند تا ارزشهای اخلاقی در میان بحران بدهی اروپا و آمریکا تقویت شوند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، پاپ بندیکت شانزدهم رهبر کاتولیکهای جهان طی سخنرانی خود در واتیکان اظهار داشت: نمی توانم به گسترش بحران اقتصادی و مالی جهان اشاره ای نداشته باشم.
وی در جمع 160 نفر از سفرای مقر پاپ افزود: این بحران باید حتی پیش از آن که ما مکانیسمهای هدایت زندگی اقتصادی را مدنظر داشته باشیم، محرکی برای انعکاس وجود انسان و اهمیت ابعاد اخلاقی وی باشد .
رهبر 84 ساله کاتولیکهای جهان تأکید کرد: این وضعیت فرصتی است که قوانینی جدید تصویب کنیم که براساس آن مطمئن شویم همه می توانند زندگی با کرامتی داشته و از تواناییهای خود برای خیر جامعه بشری استفاده کنند.
وی یادآور شد: این بحران موجب ناامیدی جوانان شده و امیدها و آرمانهای آنها را برای آینده از بین برده است. ما نباید امیدخود را از دست بدهیم بلکه باید قاطعانه راه خود را از طریق اشکال مختلف تعهد بازشناسی کنیم.