ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 4 دي 1404
پنجشنبه 4 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 18 دي 1390     |     کد : 30974

غرب به احتمال بسته شدن تنگه هرمز می‌اندیشد

منابع دیپلماتیک در اروپا اعلام کردند دولتهای غربی در حال رایزنی با یکدیگر برای روبرو شدن با وضعیت اضطراری بسته شدن تنگه هرمز توسط ایران هستند.

منابع دیپلماتیک در اروپا اعلام کردند دولتهای غربی در حال رایزنی با یکدیگر برای روبرو شدن با وضعیت اضطراری بسته شدن تنگه هرمز توسط ایران هستند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه آلمانی هاندلزبلات، در پی انجام رزمایش دریایی ولایت 90 در آبهای خلیج فارس مقامات کشورهای غربی در حال رایزنی درباره پیامدهای عملی شدن تهدید ایران مبنی بر بستن تنگه هرمز هستند.

یک دیپلمات غربی با بیان این مطلب گفت کشورهای غربی به دنبال راهی برای تامین نفت مورد نیاز خود در صورت بسته شدن شاهراه هرمز هستند.

به گفته این منبع آگاه، در حال حاضر آمریکا و همپیمانان اروپایی اش خود را برای مقابله با این احتمال آماده می کنند. بر این اساس از جمله راههایی که برای رویارویی با این مسئله مطرح شده آزاد کردن ذخایر نفتی غرب است.

طی روزهای اخیر برگزاری رزمایش ولایت 90 در آبهای جنوبی ایران و اظهارات اخیر مقامات ایران درباره توان ایران برای بستن تنگه هرمز، سبب نگرانی و وحشت کشورهای غربی و همپیمانان منطقه ای شان شده است.


نوشته شده در   يکشنبه 18 دي 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode