ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 6 دي 1404
شنبه 6 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 14 دي 1390     |     کد : 30780

مواد غذايي را قبل از سرخ كردن نمك نزنيد

يك كارشناس تغذيه با اشاره به اين‌كه از افزودن نمك به ماده غذايي قبل از سرخ كردن بپرهيزيد، گفت: نمك نقطه دود روغن را پايين مي‌آورد و باعث مي‌شود‌ روغن زودتر تخريب شود.

جام جم آنلاين: يك كارشناس تغذيه با اشاره به اين‌كه از افزودن نمك به ماده غذايي قبل از سرخ كردن بپرهيزيد، گفت: نمك نقطه دود روغن را پايين مي‌آورد و باعث مي‌شود‌ روغن زودتر تخريب شود.
به گزارش مهر، يوسف نقيايي توضيح داد: قبل از اين كه مواد غذايي را داخل روغن بيندازيد، بايد ابتدا روغن را تا درجه حرارت مناسبي گرم كنيد (مثلا تا حدود190 درجه سانتيگراد).

در اين حرارت، در سطح مواد غذايي، سريعا يك لايه محافظ شبيه به يك لايه عايق تشكيل شده كه باعث مي‌شود روغن نتواند از ماده غذايي عبور كند و ماده غذايي فقط با حرارت غيرمستقيم و با هدايت گرمايي از اين عايق، پخته و سرخ مي‌شود.

وي افزود: اگر روغن تا درجه حرارت مشخص داغ نشده باشد، قبل از اين‌كه لايه عايق تشكيل شود، روغن به درون غذا نفوذ مي‌كند و باعث مي‌شود غذا حالت روغني(گريسي) پيدا كند و اگر هم روغن زيادتر از حد داغ شود، موجب مي‌شود لايه محافظ(عايق) غذا بسوزد.

نقيايي تصريح كرد: نمك باعث مي‌شود رطوبت در سطح غذا جذب شود و وقتي غذا را به روغن اضافه مي‌كنيم، روغن به بالا پاشيده مي‌شود.

اگر لازم باشد، نمك را مي‌توان قبل از خوردن اضافه كرد. اين كارشناس تغذيه عنوان كرد: از ظروف آلومينيومي براي سرخ‌كردن غذا و نگهداري روغن استفاده نكنيد. 


نوشته شده در   چهارشنبه 14 دي 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode