جام جم آنلاين: رييس اداره بهداشت كشاورزي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي گفت: چون سموم باقيمانده روي ميوهها به وسيله بوييدن و چشيدن قابل تشخيص نيست، مردم بايد با اين فرض كه «هر ميوهاي سمي و آلوده است»، ميوهها را به دقت بشويند.
رضا عزتيان افزود: اولين علامت مصرف ميوههايي كه بيش از حد مجاز، سموم باقيمانده دارد، سرگيجه است.
وي درباره تاثير آبياري با آبهاي آلوده در طعم ميوهها نيز گفت: بعيد به نظر ميرسد كه استفاده از آبهاي آلوده براي پرورش ميوهها، بتواند به سرعت در طعم آن تاثير داشته باشد.
رييس اداره بهداشت كشاورزي وزارت بهداشت اظهار كرد: اگر تركيبات آلودهاي وارد بافت گياه شود، روي رنگ ظاهري و بوي ميوهها تاثير خواهد داشت.
عزتيان به مردم توصيه كرد، هنگام خريد ميوه به رنگ ظاهري و بوي آن توجه داشته باشند و پس از خريد نيز به دقت ميوهها را بشويند.(ايرنا)