ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 4 دي 1404
پنجشنبه 4 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 27 آذر 1390     |     کد : 29894

قانون جديد مشاغل سخت شرط سني ندارد

مديركل درآمد حق بيمه صندوق تامين اجتماعي تاكيد كرد: اجراي قانون جديد مشاغل سخت و زيان‌آور نيازي به شرط سني و جنسيت ندارد.

جام جم آنلاين: مديركل درآمد حق بيمه صندوق تامين اجتماعي تاكيد كرد: اجراي قانون جديد مشاغل سخت و زيان‌آور نيازي به شرط سني و جنسيت ندارد.
محمدحسن زدا در گفت‌وگو با مهر افزود: قانون جديد مشاغل سخت و زيان‌آور كه چندي قبل از سوي شوراي نگهبان به تصويب نهايي رسيد و به سازمان تامين اجتماعي براي اجرا ابلاغ شد، اكنون در مرحله اجرا قرار گرفته است.

وي با اشاره به آغاز اجراي قانون مشاغل سخت و زيان‌آور در شعب تامين اجتماعي تاكيد كرد: مشاغل مختلفي در اين قانون به عنوان مشاغل سخت و زيان‌آور تعيين شده است و مدارك فرد متقاضي براي بازنشستگي از طريق اين قانون بايد به تاييد كميته‌اي خاص برسد.

مديركل درآمد حق بيمه صندوق تامين اجتماعي گفت: در قانون مشاغل سخت و زيان‌آور داشتن سابقه كار 25 سال متناوب و 20 سال متوالي قيد شده است. اين در حالي است كه در گذشته 25 سال متوالي مبناي محاسبه بازنشستگي در مشاغل سخت بود.

زدا اظهار كرد: در بازنشستگي از طريق اين قانون زن و مرد بودن ملاك نيست و تنها سابقه فعاليت فرد مهم است.

وي تصريح كرد: فردي كه مي‌خواهد از طريق استفاده از اين قانون بازنشسته شود شرط سني ندارد و با داشتن شرايط موجود در هر سني كه قرار گيرد مشمول بازنشستگي مي‌شود.


نوشته شده در   يکشنبه 27 آذر 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode