سرپرست اداره تبليغات اسلامي شهرستان سراب: شعار امام حسين عليه السلام «بيداري اسلامي» است
سرپرست اداره تبليغات اسلامي شهرستان سراب گفت: شعار امام حسين عليه السلام « بيداري اسلامي» است.
به گزارش روابط عمومي اداره كل تبليغات اسلامي آذربايجان شرقي، حجت الاسلام سيد محمد علي حسيني سرپرست اداره تبليغات اسلامي شهرستان سراب كه در جمع مسئولين نيروي انتظامي سخنراني مي كرد به تشريح فلسفه عزاداري براي سيد و سالار شهيدان پرداخته گفت: تلفيق شور و شعور و عواطف و احساسات با شناخت و معرفت ، در حقيقت براي ايجاد انگيزش و حركت است و هنر ابا عبدالله الحسين عليه السلام در خلق اين ظرافت ها باعث الفت بيش از پيش مردم با اين اسوه صبر و مقاومت و پايداري گشته است.
حسيني افزود: لعن و نفرين بر دشمنان خدا و اهل بيت عليهم السلام سنت الهي است كه هم در قرآن سفارش به دشمني آنها شده است و هم در لسان روايات معتبر اسلامي. همچنانكه ابراهيم خليل از دشمنان خدا برائت جسته است و در وصف پيامبر (ص) و مومنين آمده است كه « اشداء علي الكفار» و از اين روست كه شعار مرگ بر امريكا و مرگ بر اسرائيل و ديگر دشمنان اسلام و حكام وابسته به قدرتهاي بزرگ بايد در راس امور باشد.
وي اظهارداشت: بيداري اسلامي در منطقه حاصل خون شهيدان كربلاست كه شعار « هيهات منا الذلة» سر دادند و عليه طاغوت هاي زمان به پا خاستند و تا خون حسين بن علي عليه السلام و ياران پاكباخته اش در رگ هاي جامعه جريان دارد اسلام ناب محمدي پا برجا خواهد بود.