مراسم تعزيه خواني در شهر ها و روستا هاي شهرستان هريس با استفاده از مقاتل معتبر و به دور از خرافه است.





به گزارش روابط عمومي اداره کل تبليغات اسلامي استان آذربايجان شرقي ، حجت الاسلام يعقوب اباذري رئيس اداره تبليغات اسلامي هريس گفت: همزمان با محرم الحرام 1433 هجري قمري همه ساله و به رسم ديرين ، مراسم تعزيه خواني و شبيه خواني در شهر ها و روستا هاي شهرستان هريس برگزار مي شود و با استقبال بيشتر عزاداران مواجه مي شود.
وي افزود: اين تعزيه خواني ها و شبيه خواني ها در نهادينه کردن وقايع عاشورا و مصائب اهل بيت امام حسين عليه السلام در نزد عموم تاثير بسزائي دارد و در اشعار و سخنان آن از مقاتل معتبر تاريخي استفاده شده است و شبيه خواني شهر بخشايش زبانزد عام وخاص در استان مي باشد به گونه اي که گوشه هائي از آن در رسانه عمومي پخش مي شود.
اباذري اظهار داشت: همچنين نمايشگاه عکسي در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي داير مي شود.
رييس اداره تبليغات اسلامي هريس خاطر نشان كرد: علاوه بر شهر بخشايش در شهر هاي کلوانق ، آرباطان و بسياري از روستا هاي منطقه اين مراسم تعزيه خواني برگزار مي شود.