ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 15 تير 1403
جمعه 15 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 16 آذر 1390     |     کد : 29382

گوجه فرنگي؛ موثر در درمان روماتيسم

وزارت بهداشت اعلام كرد: مصرف گوجه فرنگي به هضم غذا كمك مي‌كند و با قليايي كردن خون در درمان بيماري نقرس و روماتيسم مؤثر است و مصرف مدام آن تا ۶۰ درصد احتمال بروز سرطان‌هاي دستگاه گوارش را كم مي‌كند.

جام جم آنلاين: وزارت بهداشت اعلام كرد: مصرف گوجه فرنگي به هضم غذا كمك مي‌كند و با قليايي كردن خون در درمان بيماري نقرس و روماتيسم مؤثر است و مصرف مدام آن تا ۶۰ درصد احتمال بروز سرطان‌هاي دستگاه گوارش را كم مي‌كند.
به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني وزارت بهداشت، اعظم دوست‌محمدي، كارشناس انستيتو تغذيه و صنايع غذايي كشور اظهار كرد: گوجه فرنگي حالت اسيدي خون را كاهش داده و باعث قليايي شدن آن مي‌شود و براي افرادي كه دچار بيماري نقرس هستند، بسيار مفيد است.

دوست‌محمديان با اشاره به اين‌كه رنگ قرمز گوجه فرنگي به علت وجود رنگدانه‌ گياهي به نام ليكوپن است، افزود: گوجه فرنگي خام سرشار از ويتامين ث است اما رنگدانه‌هاي گياهي آن كمتر از گوجه فرنگي‌هاي پخته هضم مي‌شود، همچنين اضافه كردن چربي‌هاي مفيد مانند روغن زيتون جذب ليكوپن را افزايش مي‌دهد.

وي توصيه كرد: گوجه فرنگي را هم به صورت خام و هم به صورت پخته در برنامه غذايي خود قرار داده تا هم ويتامين ث و هم از خواص بي شمار ليكوپن بهره‌مند شوند.

اين كارشناس تغذيه خاطر نشان كرد: مطالعات نشان مي‌دهد مصرف مداوم گوجه فرنگي، خطر ابتلا به سرطان پروستات را كاهش مي‌دهد مطالعات نشان داده است افرادي كه در هفته 7 واحد يا بيشتر گوجه فرنگي مصرف مي‌كنند، 60 درصد كمتر در معرض ابتلا به سرطان‌هاي مري، معده، دهان و روده بزرگ قرار مي‌گيرند.

دوست‌محمديان ادامه داد: با توجه به اين‌كه خوردن سبزي‌هاي تازه و انواع ميوه‌ها براي سلامتي و جلوگيري از چاقي مهم است، خوردن گوجه فرنگي به عنوان يك ماده غذايي با ارزش در رژيم غذايي روزانه يا هفتگي توصيه مي‌شود.


نوشته شده در   چهارشنبه 16 آذر 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode