ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 2 دي 1404
سه شنبه 2 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 30 آبان 1390     |     کد : 28615

صالحي:آژانس راهي جزتعامل با ايران ندارد

وزیر امور خارجه كشورمان گفت: آژانس بین المللی انرژی اتمی راهی جز همكاری و تعامل با ایران ندارد از این رو باید رویكرد خود را نسبت به جمهوری اسلامی ایران تعدیل كند.

جام جم آنلاين: وزیر امور خارجه كشورمان گفت: آژانس بین المللی انرژی اتمی راهی جز همكاری و تعامل با ایران ندارد از این رو باید رویكرد خود را نسبت به جمهوری اسلامی ایران تعدیل كند.
علی اكبر صالحی شامگاه یكشنبه در پایان جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران تاكید كرد: با وجود رفتارهای غیرمنصفانه آژانس بین المللی انرژی اتمی علیه جمهوری اسلامی ایران ، كشورمان بر اساس سیاست عقلانی خود نمی خواهد اعتبار آژانس بیش از این مخدوش شود.

صالحی با بیان این كه یوكیو آمانو دبیركل آژانس بین المللی انرژی اتمی باید حسن نیت ایران را در درك كند گفت: جمهوری اسلامی ایران بارها آمادگی خود را برای همكاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی به شرطی كه در چارچوب مقررات و پادمان باشد اعلام كرده است.

وی با تاكید بر این كه قطعنامه صادر شده علیه جمهوری اسلامی ایران فاقد ارزش و اثر است گفت: آمانو پیش از انتشار گزارش خود تهدید به انتشار اسنادی علیه جمهوری اسلامی ایران می كرد اما با انتشار این اسناد هیچ اتفاقی نیفتاد.

صالحی با اشاره به این كه اسناد آمانو چیز جدیدی نداشت و پیش از این منتشر شده بود تصریح كرد: آنها مدعی بودند كه اسنادی از دستگاههای اطلاعاتی در اختیار آنها قرار گرفته است كه حاوی ارزش زیادی است اما در آنجا چیزی عاید آنها نشد.

افتتاح بنای یادمان ولایت در جیرفت

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام كرد: بنای یادمان ولایت فردا شب (دوشنبه) با حضور محمدی گلپایگانی رییس دفتر رهبر معظم انقلاب در شهرستان جیرفت افتتاح می شود.

سید محمد حسینی شامگاه یكشنبه در پایان جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران افزود: رهبر معظم انقلاب پیش از انقلاب اسلامی در خانه ای در شهرستان جیرفت دوران تبعید خود را بسر بردند.

وی افزود: بنای یادبود ولایت دوشنبه شب با حضور رییس دفتر رهبر معظم انقلاب و مقامات محلی استان در این خانه افتتاح می شود.

سود اوراق مشارکت در سر رسيد چهار ساله؛ 17 درصد

وزیر امور اقتصادی و دارایی، سود اوراق مشارکت در سر رسید چهار ساله را 17 درصد اعلام کرد.

سید شمس الدین حسینی در پايان جلسه هیت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤالی درباره زمان توزیع اوراق مشارکت گفت: بر اساس قانون بودجه امسال، اجازه انتشار اوراق مشارکت داده شده و هر دستگاه اجرایی که خواست پس از مشخص شدن بانک عامل می تواند اقدام کند.

وی گفت: در اوراقی که در گذشته توزیع شد، استقبال خوبی صورت نگرفت و برخی علت را نرخ سود آن اعلام می کردند و به همین سبب قرار شد یک و نیم واحد درصد سود آن افزایش یابد.

حسینی درباره زمان افزایش سود سپرده گذاری ها نیز گفت: در این باره شورای پول و اعتبار تصمیم گیری می کند که ظاهراً‌ در دستور کار این شورا نیست.

وی در پاسخ به سؤالی دیگر به تلاش دولت برای بهبود فضای کسب و کار اشاره کرد و افزود: همه هدف ما این است که مناسباتمان با بخش خصوصی و تعاونی بهتر شود.

حسینی گفت: نمونه این موضوع، برگزاری شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی است که مسائل و مشکلات در این جلسات مطرح می شود.

کمبود آب درياچه اروميه تامين نشد

ريیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت:در روزهای اخیر حدود 30 میلی متر بارندگی در دریاچه ارومیه داشتیم که کمبود آب این دریاچه هنوز تامین نشده است .

محمد جواد محمدی زاده در پايان جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران افزود: البته در مقایسه با 50 سال گذشته بارندگی‌های خوبی در تهران و سایر استانها داشته ایم .

وی گفت : تراز دریاچه ارومیه 1271 متر از سطح دریاست که اگر این تراز به 1275 متر برسد حد اشباع و قابل قبولی است اما به نسبت تراز پنج ساله هنوز کسری داریم .

از میزان بارش‌های اخیر غافلگیر شدیم

وزیر نیرو با اشاره به تداوم بارندگی‌ها در روزهای اخیر گفت: میزان بارش در طی فصل پاییز بر خلاف پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی بوده و ما را غافلگیر كرد.
مجید نامجو شامگاه یكشنبه در پایان جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران ضمن اظهار امیدواری از تداوم بارش‌ها در سطح كشور گفت: هرچند میزان بارش‌ها طی فصل پاییز در كشور بیش از میزان طبیعی خود بوده اما با سد‌های ساخته شده در كشور، زیرساخت‌های مناسبی برای جمع‌آوری آبها طی سال‌های اخیر فراهم شده است.

نامجو یادآورشد: میزان بارش‌های اخیر در سراسر كشور نسبت به زمان‌های مشابه در سال‌های گذشته بی‌سابقه است.

افتتاح شبکه بازار کاري ارزشمند است

وزیر راه و شهرسازی افتتاح شبکه تلویزیونی بازار را اقدامی ارزشمند خواند .

علی نیکزاد در پايان جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران افزود : هر اقدامی که منجر به مصرف و حمایت از تولیدات داخلی شود اقدامی پسندیده است و شبکه تلویزیونی بازار نیز در همین راستا فعالیت می کند.

وی در بخش دیگری از این مصاحبه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه تاثیر داشتن روحیه بسیجی در مدیران کشور چیست ؟ گفت : اساس موفقیت و رشد وتعالی کشور داشتن چنین روحیه ای است .

نيكزاد گفت:چنین روحیه ای در اقدامات دولت کاملا بارز است و اگر مردم به مسئولان دولت عشق و علاقه ویژه دارند به همین سبب است چرا که دولت حضور در میان مردم و کار برای رضای خدا را در اولویت همه برنامه هایش می داند .

وی گفت:همه مسئولان دولتی دغدغه دارند تا کار مردم روی زمین نماند .

نیکزاد گفت:اگر همگان روحیه بسیجی داشته باشند عاقبت به خیر خواهند شد.


نوشته شده در   دوشنبه 30 آبان 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode