ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 4 مرداد 1403
پنجشنبه 4 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 25 آبان 1390     |     کد : 28366

شير و تخم مرغ عامل پيشگيري از پوكي استخوان

دكتر احمد لنكراني ،فوق‌تخصص ارتوپدي، مصرف شير، سفيده تخم مرغ و گوشت را عامل مهمي در جلوگيري از پوكي استخوان دانست.

جام جم آنلاين: دكتر احمد لنكراني ،فوق‌تخصص ارتوپدي، مصرف شير، سفيده تخم مرغ و گوشت را عامل مهمي در جلوگيري از پوكي استخوان دانست.
وي به ايرنا گفت: مصرف زياد هيدروكربن‌ها و نوشابه‌هاي گازدار از عوامل ايجاد پوكي استخوان به شمار مي‌آيد

اين فوق تخصص ارتوپدي با بيان اين‌كه پياده‌روي روزانه از بروز پوكي استخوان جلوگيري مي‌كند، گفت: در كنار تغذيه نامناسب و جذب پروتئين‌هاي لازم براي بدن، نيم ساعت پياده‌روي روزانه از بروز پوكي استخوان جلوگيري مي‌كند.

لنكراني افزود: پوكي استخوان ضايعه‌اي قديمي است كه عوارض و علائم آن در چند سال اخير شناخته شده است. لنكراني با تاكيد بر اين‌كه اين بيماري بيشتر در زنان بعد از يائسگي و افراد مسن ايجاد مي‌شود، گفت: در افراد مسن بايد تدابير درماني لازم اتخاذ شود و افراد در طول سال مورد غربالگري و سنجش تراكم استخوان قرار گيرند.


نوشته شده در   چهارشنبه 25 آبان 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode