ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 6 دي 1404
شنبه 6 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 7 آبان 1390     |     کد : 27551

شکلات سیاه بهتر است یا سفید؟

تحقیقات جدید نشان می‌دهد، شکلات نه تنها ضرر ندارد بلکه احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی را تا 73 درصد کاهش می‌دهد.بیماری‌های قلبی یکی از مهم‌ترین عوامل مرگ و میر در سراسر جهان هستند. معمولا پزشکان برای پیشگیری از مرگ بر اثر بیماری‌های قلبی توصیه‌هایی مانند داشتن زندگی سالم، پرهیز از خوردن غذاهای پرچرب، ترک سیگار و ورزش کردن را دارند.

تحقیقات جدید نشان می‌دهد، شکلات نه تنها ضرر ندارد بلکه احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی را تا 73 درصد کاهش می‌دهد.بیماری‌های قلبی یکی از مهم‌ترین عوامل مرگ و میر در سراسر جهان هستند. معمولا پزشکان برای پیشگیری از مرگ بر اثر بیماری‌های قلبی توصیه‌هایی مانند داشتن زندگی سالم، پرهیز از خوردن غذاهای پرچرب، ترک سیگار و ورزش کردن را دارند.

اما آخرین مطالعات نشان می‌دهد، خوردن شکلات هم می‌تواند فواید زیادی برای پیشگیری از این بیماری خطرناک داشته باشد. افرادی که شکلات مصرف می‌کنند با احتمال 73 درصد کمتر به بیماری‌های قلبی دچار می‌شوند و احتمال سکته مغزی نیز در آن‌ها 92 درصد کمتر از دیگران است.به‌نظر می‌رسد در این ماده خوراکی آنتی‌اکسیدان‌هایی وجود دارد که خواص ضد‌التهابی و ضد‌تورمی دارد که فشار خون را کاهش داده و مقاومت در برابر انسولین را بهبود می‌بخشد.البته این نتایج به این معنا نیست که در مصرف شکلات زیاده‌روی کنید.

مصرف بیش از حد شکلات باعث افزایش وزن در انسان می‌شود و ممکن است تمام فواید آن را بی‌اثر کند.کارشناسان معتقدند، بهتر است در خرید شکلات به سراغ انواع کم‌کالری آن برویم و کالری دریافتی حاصل از خوردن آن را با کمتر خوردن مواد‌غذایی دیگر جبران کنیم.


نوشته شده در   شنبه 7 آبان 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode