ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 1 دي 1404
دوشنبه 1 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 29 مهر 1390     |     کد : 27125

جلسه کارگروه فرهنگي اجتماعي شهرستان ميـانه برگزار شد

به منظور تبادل نظر در خصوص برنامه هاي کميته انضباط اجتماعي و ترويج قانون گرائي در جامعه جلسه کارگروه فرهنگي اجتماعي شهرستان ميانه برگزار شد.

به منظور تبادل نظر در خصوص برنامه هاي کميته انضباط اجتماعي و ترويج قانون گرائي در جامعه جلسه کارگروه فرهنگي اجتماعي شهرستان ميانه برگزار شد.


به گزارش روابط عمومي اداره کل تبليغات اسلامي آذربايجان شرقي ،حجت الاسلام علي اصغر صيادي رئيس اداره تبليغات اسلامي ميانه در اين جلسه با اشاره به برخي معضلات فرهنگي در باب شهر نشيني و حقوق شهروندي ، عدم صدور پروانه ساخت به آپارتمان هايي که مشرف بر منازل و حياط مردم است را يکي از را ه هاي جلوگيري از تضييع حقوق شهروندي دانست و افزود : نگهداري برخي حيوانات خانگي و وحشي از قبيل سگ و... و گردش آنها در سطح شهر در خودروها و اماکن و معابر عمومي علاوه بر ايجاد مزاحمت براي عموم مردم باعث سوق دادن اجتماع به سمت فرهنگ هاي مخرب بيگانگان و اجانب خواهد شد. گسترش و صدور پروانه صنفي براي آرايشگاه هاي زنانه نيز در مراکز مهم و ميادين اصلي شهر نيز يک نوع هنجارشکني و تضعيف حياء و ادب اجتماعي است که بايد مد نظر مسئولين ذيربط قرار گيرد.


نوشته شده در   جمعه 29 مهر 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode