ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 28 آذر 1404
جمعه 28 آذر 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 25 مهر 1390     |     کد : 26937

تبریز قطب تولید مبلمان در کشور می‌شود‌

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به ظرفیت‌هایی که تبریز در تولید مبلمان دارد رفته رفته به قطب تولید مبلمان در کشور تبدیل می‌شود.

نماینده مردم تبریز در مجلس: تبریز قطب تولید مبلمان در کشور می‌شود‌
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به ظرفیت‌هایی که تبریز در تولید مبلمان دارد رفته رفته به قطب تولید مبلمان در کشور تبدیل می‌شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، رضا رحمانی بعد از ظهر امروز در نشستی با تولیدکنندگان مبلمان ‌تبریز در حاشیه بازدید از کارخانه پارمیس مبل تبریزکه در آستانه بهره‌برداری قرار گرفته است، اظهار داشت: تبریز سابقه دیرینه در تولید مبلمان و لوازم زینتی منازل دارد که برای حفظ این سابقه، باید این بخش از صنعت را توسعه دهیم.
نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس، ظرفیت‌های آذربایجان‌شرقی و تقاضای بازار در خصوص مبلمان را بسیار زیاد دانست و افزود: مسئولان باید با توجه به این امر در حوزه تولید مبلمان در استان اقدامات حمایتی را در پیش گیرند.
وی با تاکید بر صنعتی سازی تولید مبلمان در تبریز، ادامه داد: خوشبختانه اقدامات خوبی از سوی کارخانه پارمیس مبل نسبت به تولید صنعتی مبلمان صورت گرفته ولی باید دقت شود تا از موازی کاری در این زمینه اجتناب شود.
رحمانی تاکید کرد: تولیدکنندگان مبلمان باید با ارائه ایده‌های جدید و طراحی‌های ابتکاری به تولید این کالای پرطرفدار بپردازند تا بتوانند با کالاهای مشابه خارجی که از کشورهایی مانند ترکیه و ایتالیا وارد کشور می‌شود، رقابت کنند.
نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس ابراز داشت: واحدهای تولید مبلمان باید به روز کردن ماشین آلات و تجهیز واحدهای خود به ماشین آلات مدرن را مدنظر داشته باشند تا کیفیت تولیدات خود را نیز افزایش دهند.
وی از مسئولان امر خواست در رفع موانع سر راه این صنعت از هیچ کوششی دریغ نکنند.
امیر نراقی مدیر عامل کارخانه پارمیس مبل به عنوان نخستین کارخانه تولید مبل صنعتی در کشور با ارائه توضیحاتی از روند تولید کارخانه پارمیس مبل، تولید مبل صنعتی با بالاترین کیفیت و دقت را جزو مزیت‌های تولیدات این کارخانه برشمرد.


نوشته شده در   دوشنبه 25 مهر 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode