ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 5 دي 1404
جمعه 5 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 18 مهر 1390     |     کد : 26589

تاثیر غذاها در اطلاعات ژنتیکی انسان

تحقیقات پژوهشگران دانشگاه نانجینگ نشان داده که رشته‌های آر‌ان‌ای سبزیجات پس از خورده شدن توسط انسان، وارد جریان خون شده و در این حالت می‌تواند ابراز ژن فرد را تنظیم کند. ریز آر‌ان‌ای‌ها، رشته های ریز آران‌ای هستند که به صورت انتخابی به توالی‌های مطابق از RNA پیام‌رسان متصل می‌شوند که به سرکوب آن ژنها منجر می‌شود.

تحقیقات پژوهشگران دانشگاه نانجینگ نشان داده که رشته‌های آر‌ان‌ای سبزیجات پس از خورده شدن توسط انسان، وارد جریان خون شده و در این حالت می‌تواند ابراز ژن فرد را تنظیم کند. ریز آر‌ان‌ای‌ها، رشته های ریز آران‌ای هستند که به صورت انتخابی به توالی‌های مطابق از RNA پیام‌رسان متصل می‌شوند که به سرکوب آن ژنها منجر می‌شود.


نقش ریز آر‌ان‌ای‌ها تنها در دهه اخیر شناخته شده، اما اکنون دانشمندان بر این باورند که آنها در بسیاری از فرآیندهای گیاهان و حیوانات نقش دارند. ریزآران‌ای‌ها همچنین در مهندسی ژنتیکی محصولات به عنوان یک شیوه تداخل آر‌ان‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرند.


چن یو ژانگ و همکارانش، توالی ریز آر‌ان‌ای‌های گیاه را در بافت حیواناتی که از آنها تغذیه کرده بودند، شناسایی کردند. یکی از آنها که MIR168a نام دارد، از برنج به وجود آمده و به وفور در خون افراد چینی مورد مطالعه این محققان شناسایی شد.


آزمایش‌ها نشان داد که این ریز آران‌ای ها از قابلیت تاثیرگذاری بر ابراز ژن در موش برخوردارند که قابلیت کبد را برای فیلتر کردن لیپوپروتئین LDL یا کلسترول بد، مهار می‌کند.


این یافته‌ها نشان‌دهنده مکانیزم جدیدی از تعامل فیزیولوژیکی بوده که می‌تواند کاربری‌های قابل‌توجهی در پزشکی به عنوان یک بردار درمانی داشته و همچنین توضیحی برای فرآیندهایی باشد که تاکنون از آنها فهم درستی در دست نبوده است.


نوشته شده در   دوشنبه 18 مهر 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode