ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 30 آذر 1404
يکشنبه 30 آذر 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 10 مهر 1390     |     کد : 26161

اتصال تلويزيون به اينترنت

IP-TV يا تلويزيون با پروتكل اينترنت به عنوان يكي از سرويس‌هايي كه لازمه ارائه آن وجود زيرساخت باند وسيع است، در حال تبديل شدن به يكي از جذاب‌ترين سرويس‌هاي مخابراتي است.

 
جام جم آنلاين: IP-TV يا تلويزيون با پروتكل اينترنت به عنوان يكي از سرويس‌هايي كه لازمه ارائه آن وجود زيرساخت باند وسيع است، در حال تبديل شدن به يكي از جذاب‌ترين سرويس‌هاي مخابراتي است.
اين سيستم در واقع يك پديده جهاني است كه فرصتي را براي شركت‌هاي مخابراتي جهت استفاده بهتر از زيرساخت‌هاي خود به منظور ارسال ويدئو و محتواي ديجيتال روي شبكه‌هاي IP فراهم كرده است.

در كشور ما هم ارائه اين سيستم كه از طريق كابل مخابراتي قابل دريافت است در حال برنامه‌ريزي است. به گفته مسوولان شركت مخابرات، اين سيستم امكانات متعددي در اختيار كاربران و مخاطبان قرار مي‌دهد. چرا كه با وجود اين سيستم، علاوه بر شبكه‌هاي سراسري و استاني، مي‌توان به فيلم‌ها و سريال‌هاي قديمي و جديد (ويدئوكليپ‌ها) و حتي خدمات اينترنتي دسترسي پيدا كرد.

نكته جالب اين كه با تلويزيون‌هاي معمولي هم مي‌توان از اين سيستم استفاده كرد. تنها كافي است در كنار تلويزيون دستگاه «set top box» كه از طريق مخابرات تمام خدمات را دريافت مي‌كند، نصب شود.

IP-TV سيستمي را توصيف مي‌كند كه در آن با استفاده از پروتكل اينترنت روي يك زيرساخت شبكه خدمات تلويزيون ديجيتال ارائه مي‌شود كه اين خدمات مي‌تواند توسط يك اتصال پهناي باند وسيع در اختيار كاربر قرار گيرد. از مزاياي استفاده از سيستم ديجيتال IP-TV مي‌توان به افزايش كيفيت، حتي درخصوص فيلم‌ها و سريال‌ها اشاره كرد.

IP-TV اگرچه براي ما جديد است، اما چند سالي است كه در سطح جهان مطرح شده و بسرعت در حال فراگير شدن است. به طوري كه در حال حاضر از 13 كشور آسياي شرقي 7 كشور اين سيستم را راه‌اندازي و به كاربران ارائه كرده‌اند. در نقاط ديگر جهان نيز بسياري از سرويس‌دهندگان باند وسيع ارائه سرويس‌هاي تلويزيوني را روي شبكه‌هاي IP آغاز كرده‌اند. همچنين ارائه IP-TV در كشورهاي مختلف قاره اروپا هم مدتي است آغاز شده است.

در چنين شرايطي به نظر مي‌رسد گسترش زيرساخت‌هاي باند وسيع و شبكه‌هاي مبتني بر IP و فشار بازار و رقابتي‌تر شدن فضا از يك‌سو و حركت سرويس‌ها و تقاضاي مشتركان به سمت همگرايي ديجيتالي از سوي ديگر، به تسريع اين روند دامن مي‌زند.

البته در ميان تمام شبكه‌هاي مبتني برIP ، به نظر مي‌رسد IP-TV مي‌تواند با بهره‌گيري از نقاط قوت و مزاياي ذاتي خود نظير آشنايي طولاني مدت مردم با تلويزيون و گسترش روزافزون شبكه‌هاي دسترسي باند وسيع به يكي از محبوب‌ترين و گسترده‌ترين سرويس‌هاي عصر ديجيتال تبديل شود.


نوشته شده در   يکشنبه 10 مهر 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode