ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 6 مرداد 1403
شنبه 6 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 7 مهر 1390     |     کد : 26038

دستور پخت لذیذترین همبرگر جهان به شیوه‌ای کاملا علمی

شاگرد نابغه استیفن هاوکینگ و مدیر ارشد سابق فناوری‌های مایکروسافت، دفتر کارش را به آشپزخانه منتقل کرده و دستور آشپزی لذیذترین غذاهای جهان را به روش علمی تهیه کرده است.

 شاگرد نابغه استیفن هاوکینگ و مدیر ارشد سابق فناوری‌های مایکروسافت، دفتر کارش را به آشپزخانه منتقل کرده و دستور آشپزی لذیذترین غذاهای جهان را به روش علمی تهیه کرده است. محبوبه عمیدی: کتاب «آشپزی مدرن» (Modernist Cuisine) نه‌تنها توسط تعدادی از سرآشپزها غیرقابل استفاده و جنون‌آمیز توصیف شده، بلکه با 2468 صفحه، کتاب ساده‌ای برای یادگیری آشپزی به نظر نمی‌رسد. از اینها عجیب‌تر نویسنده آن است که فیزیک کوانتوم را نزد استیفن هاوکینگ فراگرفته و سابقه مدیر ارشد بخش فناوری‌های مایکروسافت را در کارنامه دارد.

ناتان مایهرولد (Nathan Myhrvold) که تاکنون بیش از 500 اختراع را به ثبت رسانده، برای نوشتن این کتاب همراه با گروهی30 نفره بیش از 3 سال وقت صرف کرده است. این کتاب بیش از اینکه یک کتاب آشپزی باشد، تلاشی بی‌نظیر و تحسین‌برانگیز در زمینه علم غذا است که به گفته کارشناسان، خرید آن به قیمتی بیش از 630 دلار ارزشش را دارد.

مایهرولد در این کتاب به ساده‌ترین اصول آشپزی پرداخته و تمامی مراحل طبخ سبزیجات و گوشت‌ها را در شیوه‌های پخت گوناگون با نهایت وسواس بررسی کرده است. او حتی شیوه‌های مختلف تهیه سس‌ها را آزمایش کرده و عوامل میکروبی و شیمیایی و اشتباهات رایجی را که در آشپزخانه‌ و توسط سرآشپزها صورت می‌گیرد، نشان داده است. او تنها نابغه‌ای است که برنده رقابت‌های جهانی باربیکیو شده است!

در اینفوگراف اول، چگونگی پختن یک تکه همبرگر مغزپخت به نمایش درآمده و در اینفوگراف دوم، چگونگی تهیه یک ساندویچ لذیذ همبرگر به‌همراه مخلفات کامل به نمایش درآمده است.


نوشته شده در   پنجشنبه 7 مهر 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode