شهردار کلانشهر تبریز با اشاره به سابقه درخشان تبریز در حوزه فرهنگ ابراز امیدواری کرد، در آینده نزدیک، شهر کتابهای دیگری در سایر نقاط شهر نیز آمادهسازی، تجهیز و افتتاح میشوند.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، علیرضا نوین شامگاه امروز در حاشیه بازدید از نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تبریز در گفتوگو با خبرنگاران افتتاح شهر کتاب سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تبریز را یکی از نهادهای موثر در روند فرهنگ و فرهنگ سازی در شهر دانست.
وی اظهار داشت: فرهنگ، از مسائل مهم و اثرگذار شهری است به شکلی که رویکرد مردم هر شهر به مسائل فرهنگی، می تواند نشان دهنده توسعه آن شهر در زمینههای گوناگون باشد و کتاب و کتابخوانی از نمودها و مصادیق برجسته آشنایی و ارتباط با مسائل فرهنگی است.
وی افزود: فلسفه وجودی چنین اماکنی به نام شهر کتاب، بسترسازی برای آشنایی و ارتباط بیشتر شهروندان با کتاب و گرایش آنان به کتاب است.
اظهار داشت: ملت ایران در عصر دانایی محوری با مطالعه انس گرفته است.
وی افزود: با وجود گسترش و رواج تکنولوژی و رسانههای ارتباطی مختلف، کتاب به عنوان اصلیترین ابزار انتقال اطلاعات همچنان جایگاه ویژهای دارد.
وی کتاب و کتابخوانی را از نیازهای جامعه امروز دانست و گفت: باید در شهر تبریز که دارای دانشگاهها و مراکز علمی بزرگ است انس و الفت میان افراد و کتاب بیش از پیش نهادینه شود.
نوین با تاکید بر لزوم گسترش فعالیتهای کتاب محور گفت: شهرداری کلانشهر تبریز به منظور توجه جدی به این حوزه برنامههای موثری را در برنامه کاری خود قرار داده است.
وی افزود: افتتاح شهر کتاب توسط شهرداری تبریز از جمله فعالیتهای این سازمان درخصوص ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است.
نوین با اشاره به سابقه درخشان تبریز در حوزه فرهنگ ابراز امیدواری کرد، در آینده نزدیک، شهر کتابهای دیگری در سایر نقاط شهر نیز آمادهسازی، تجهیز و افتتاح میشوند تا شهروندان در تمام نقاط شهر با تازههای نشر در ارتباط باشند و با دسترسی به جدیدترین کتابهای منتشر شده، نیازهای علمی و فرهنگی و پژوهشی خود را برطرف سازند.
نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تبریز با حضور یک هزار ناشر از سراسر کشور با 100 هزار عنوان کتاب از ششم تا دوازدهم مهر ماه جاری در محل نمایشگاه بینالمللی کتاب تبریز در حال برگزاری است.