ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 30 آذر 1404
يکشنبه 30 آذر 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 29 شهريور 1390     |     کد : 25644

وحدت انجمن‌هاي اسلامي موجب پويايي آنها در وظايف محوله است

قائم مقام انجمن هاي اسلامي كارخانجات آذربايجان شرقي وحدت و انسجام را عامل پويايي انجمن هاي اسلامي در عمل به وظايف محوله شان عنوان كرد.

قائم مقام انجمن هاي اسلامي كارخانجات آذربايجان شرقي وحدت و انسجام را عامل پويايي انجمن هاي اسلامي در عمل به وظايف محوله شان عنوان كرد.

به گزارش روابط عمومي سازمان تبليغات اسلامي، علي حبيب زاده 28 شهريور جاري در حاشيه همايش تبيين وظايف انجمن‌هاي اسلامي كارخانجات آذربايجان‌شرقي در سال جهاد اقتصادي گفت: اين تشكل به عنوان يكي از سه تشكل كارگري كه پس از انقلاب اسلامي در زمينه مطالبات جامعه كارگري در سطح كارخانجات فعاليت چشمگيري داشته با الهام از فرمايشات رهبر معظم انقلاب اثرات ماندگاري در تامين خواسته‌هاي قشر كارگري كشور گذاشته است.

وي اظهار داشت: قشر كارگري به عنوان يكي از اقشار تاثيرگذار كشورمان نيازمند افرادي است تا بتوانند در چارچوب قانون به صورت منسجم و قدرتمند مطالبات كارگران را پيگيري و به خواسته هاي آنان جامه عمل بپوشانند.

حبيب زاده ضعف فراكسيون كارگري در مجلس شوراي اسلامي را يكي از مشكلات اين قشر در كشور دانست و افزود: در اين دور از انتخابات مجلس شوراي اسلامي بايد كوشيد تا نمايندگي جامعه كارگري با قدرت در اين قوه حضور داشته و مطالبات مورد نظر را با قاطعيت پيگيري كنند.

وي اختصاص فراكسيون كارگري مجلس به يك طيف خاص را آفت اين فراكسيون دانست و خاطر نشان كرد: با عنايت به فرمايشات رهبر معظم انقلاب اسلامي بر ضرورت جهاد در سال جهاد اقتصادي وظيفه كارگران سنگين تر از ديگران است و به تبع آن نيز مطالبات خاصي نيز از مسوولان مطرح مي شود.

قائم مقام انجمن هاي اسلامي كارخانجات استان در ادامه رفع مشكلات ناشي از هدفمندي يارانه ها در بخش صنعت را از دغدغه هاي انجمن هاي اسلامي دانست و گفت: رفع مشكلات در اين بخش براي اقتصاد كشورمان مثمر ثمر است و باري از دوش كارفرمايان و كارگران برداشته مي شود.

دبير اين همايش نيز مشكل اصلي بخش صنعت در كشور را عدم توجه به بهره وري در مجموعه هاي توليدي دانست و افزود: اقتصاد به تعبير شهيد مطهري يكي از اركان اجتماع و مايه تقويت بنييه اجتماعي است كه اگر دچار نقص باشد ساير بخش هاي آن جامعه را نيز تحت تاثير قرار مي دهد .

پرويز سلطاني با اشاره به اين مطلب از دريافت 27 مقاله تخصصي در خصوص راهكارهاي لازم براي اجرايي شدن اهداف جهاد اقتصادي در مجموعه هاي توليدي و اقتصادي توسط دبيرخانه اين همايش خبر داد و افزود: ماحصل اين مقالات به صورت مناسب در اختيار مديران عامل كارخانجات قرار مي گيرد تا برنامه ريزي هاي لازم را براي رشد اقتصادي مجموعه خود داشته باشند.

در پايان اين مراسم از دبيران بازنشسته انجمن هاي اسلامي كارخانجات استان سيد رحيم تقوي از ماشين سازي تبريز ، يوسف داج از شركت كبريت سازي ، اكبر اديب والا از شركت پمپ ايران ، ايوب نقي زاده اصل از شركت خدمات صنعتي و حسين چراغ چشم از شركت موتوژن تقدير شد.


نوشته شده در   سه شنبه 29 شهريور 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode