عدم امنيت عابر بانکها
حرارت دستها رمز امنيتي را آشکار ميکند
جام جم آنلاين: تبهکاران در صورتی که بخواهند می توانند به راحتی از حساب بانکی شما پول برداشت کنند، بدون این که کوچکترین نشانه ای از سرقت ناجوانمردانه خود به جا بگذارند.
به گزارش مهر، کد دیجیتالی که بر روی صفحه کلید عابربانکها وارد می کنید تا به انجام نقل و انتقالات مالی بپردازید، نشانه ای نامرئی از خود به جا می گذارند که تبهکاران می توانند بلافاصله از آن برای برداشت غیر مجاز پول از حسابها سوءاستفاده کنند.
محققان دانشگاه کالیفرنیا سن دیه گو به تازگی اعلام کرده اند که پس از وارد کردن رمز عبور بر روی صفحه کلید عابربانکها، اثر حرارت انگشتان فرد بر روی کلیدها به جا می مانند.
در صورتی که فردی بلافاصله پشت سر کاربر به دستگاه ATM رجوع کند می تواند با استفاده از یک دوربین فروسرخ دیجیتال کلیدهایی که به تازگی فشرده شده اند را با دقتی 80 درصدی مشخص کنند، حتی در صورتی که یک دقیقه کامل از آخرین مراجعه به عابربانک گذشته باشد فرد می تواند کلیدهای فشرده شده را با سرعت تعیین کند.
اما در عین حال همان اندازه که مشخص کردن عددهای فشرده شده برای تبهکاران با استفاده از یک دوربین حرارتی آسان است، دسترسی به کارت و مشخص کردن کد اصلی و مرتب کردن اعداد برای تعیین عدد نهایی کار دشواری است. همچنین این شیوه هک کردن تنها بر روی کلیدهای پلاستیکی عملی خواهد بود، زیرا کلیدهای فلزی سیگنالهای حرارتی گیج کننده ای از خود ساطع می کنند و به این شکل دقت تعیین کلیدهای فشرده شده پایین می آید.
از سوی دیگر برای تهیه یکی از این دوربینهای فروسرخ فرد باید در حدود 18 هزار دلار پول پرداخت کند، مبلغی که احتمالا هر تبهکاری را از سرقت کدهای عبور امنیتی در عابربانکها منصرف می کند. با این همه هیچ یک از این دلایل نمی تواند این حقیقت را که ایمنی دستگاه های عابربانک، به ویژه دستگاه هایی با کلیدهای پلاستیکی، از آسیب پذیری قابل ملاحظه ای برخوردارند را پنهان کند. حتی صفحه کلیدهایی که در برخی از خودروها با کمک آنها باز می شوند نیز در معرض چنین خطری قرار دارند.
بر اساس گزارش پاپ ساینس، تا زمان برطرف شدن این مشکل توصیه می شود در هنگام برداشت پول علاوه بر محافظت دقیق از کارتهای عابربانک، کل دست خود را بر روی صفحه کلید قرار دهید تا حرارت دست بر روی تعداد بیشتری از کلیدها منتقل شود.