مسئول این پروژه تأیید كرد كه والدین پس از گذشت چند هفته از فیل درمانی بهبودهایی را در این كودكان بیمار دیدند.
محققان مركز حفاظت از فیل تایلندی به منظور كمك به كودكان نابینا و یا مبتلا به اوتیسم در حال آزمایش روش «فیل- درمانی» هستند.
به گزارش مهر، فیل كه بزرگترین حیوان خشكی است اكنون در برنامه ای كه در مركز حفاظت از فیلها واقع در استان «لانپانگ» در شمال تایلند انجام می شود به عنوان یك روش درمانی جدید درحال آزمایش است.
در این طرح، دو ماده فیل به نامهای «نوا اون» و «پراثیدا» از مدتی قبل به چند كودك تایلندی اتویست و نابینا كمك می كنند.
«ویتایا كم- نگواد»، مسئول این پروژه تائید كرد كه والدین پس از گذشت چند هفته از فیل درمانی بهبودهایی را در این كودكان بیمار دیدند.
هرچند به اعتقاد «ربكا جانسون»، مدیر مركز تحقیقات در تعاملات میان انسان و حیوان در دانشگاه میسوری، هنوز به مطالعات بیشتری در این زمینه نیاز است.
پیشنهاد استفاده از فیلها برای كمك به افراد مبتلا به اتویسم و نابینا را نخستین بار رئیس دپارتمان كاردرمانی دانشگاه «چائینگ مای» ارائه كرد.
به اعتقاد این محقق، فیل بیشترین توانایی را در بكارگیری از تمام حواس دارد و به خصوص قادر است به خوبی با انسان تعامل كند.
براساس گزارش «یونیورسی»، در این رصد اولیه، در چهار كودك تحت آزمایش پس از سه هفته فیل درمانی بهبودهایی پیدا شد، اما تحقیقات بیشتری با نمونه های بزرگتر نیز لازم است.
به گفته این محققان، فیلها بسیار باهوش هستند و قادرند یك «منوی حسی پر فایده» را به كودكان اتویسم و نابینا ارائه كنند.
فیل به عنوان یك تحریك كننده بزرگ می تواند دقت و توجه انسان را به خود جلب كند كه این برای كودكانی كه از ارتباطات اجتماعی گریزان هستند كمكی است كه آنها را وارد تعاملات اجتماعی كند.