ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 14 بهمن 1404
سه شنبه 14 بهمن 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 29 مرداد 1390     |     کد : 24236

آثار مستند كامران شيردل در تبريز نقد مي‌شود

فيلم‌هاي مستند قلعه و تهران پايتخت ايران است از ساخته‌هاي مستند كامران شيردل در حوزه هنري تبليغات اسلامي آذربايجان‌شرقي نمايش و نقد و بررسي مي‌شود.

فيلم‌هاي مستند قلعه و تهران پايتخت ايران است از ساخته‌هاي مستند كامران شيردل در حوزه هنري تبليغات اسلامي آذربايجان‌شرقي نمايش و نقد و بررسي مي‌شود.

به گزارش روابط عمومي اداره كل تبليغات اسلامي آذربايجان‌شرقي، نشست تخصصي سينمايي به منظور مرور آثار مستند كامران شيردل و تاملي بر عنصر خلاقيت در سينماي مستند توسط واحد هنرهاي تصويري حوزه هنري تبليغات اسلامي آذربايجان‌شرقي برگزار مي‌شود.

بر اساس اين گزارش، «قلعه» و «تهران پايتخت ايران است» با استفاده از قابليت‌هاي سينماي مستند معضلات اجتماعي و فرهنگي مردم و ستم‌هاي روا شده به قشر آسيب‌پذير را در دوران طاغوت بررسي مي‌كنند.

«قلعه» كه به مسائل اخلاقي مي‌پردازد توسط شاهنشاهي توقيف و پس از انقلاب اسلامي به دست شيردل افتاد و «تهران پايتخت ايران است» به مرور شعارهاي انقلاب سفيد و تضاد آن با وضعيت موجود پايتخت در سال‌هاي 44 تا 59 مي‌پردازد.

از جوايز كسب شده «قلعه» مي‌توان به جايزه فيبرشي از جشنواره كراكو لهستان و جايزه برگزيده جشنواره ميلاد اشاره كرد.

فيلم مستند «تهران پايتخت ايران است» نيز در جشنواره‌هاي ميلاد، كراكو، مسكو، لايپزيك، فلورانس و كلكته به نمايش درآمده است.

اين نشست روز پنجشنبه 27 مرداد ماه سال‌جاري رأس ساعت 16 در محل حوزه هنري تبليغات اسلامي آذربايجان‌شرقي برگزار مي شود و حضور علاقه‌مندان در اين نشست آزاد است.

اضافه مي‌شود، كامران شيردل متولد 31خرداد 1318 در تهران است و نخستين فيلمساز ايراني است كه نشان شواليه هنر و فرهنگ ايتاليا را در سفارت اين كشور در تهران دريافت كرده است.


نوشته شده در   شنبه 29 مرداد 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode