ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 1 دي 1404
دوشنبه 1 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 16 مرداد 1390     |     کد : 23558

خوشحالي واشنگتن و تل‌آيو از حوادث سوريه و توطئه‌ خارجي براي تجزيه آن

نماينده بازر پارلمان سوريه از توطئه‌هاي خارجي براي تجزيه سوريه به منظور تامين امنيت رژيم صهيونستي پرده برداشت و افزود: وضعيت آمريكا و امنيت رژيم صهيونيستي در نبود نظام حامي مقاومت به مراتب بهتر خواهد بود.

 
نماينده بازر پارلمان سوريه از توطئه‌هاي خارجي براي تجزيه سوريه به منظور تامين امنيت رژيم صهيونستي پرده برداشت و افزود: وضعيت آمريكا و امنيت رژيم صهيونيستي در نبود نظام حامي مقاومت به مراتب بهتر خواهد بود.

"محمد حبش " نماينده پارلمان سوريه در گفت‌وگو با خبرنگار بين الملل فارس با اشاره به صدور قطعنامه غير الزام آور شوراي امنيت سازمان ملل عليه سوريه، تحولات اين كشور را موضوعي داخلي خواند و با تاكيد بر لزوم يافتن راه حل داخلي براي پايان دادن به آن حوادث گفت: مواضع بين المللي به دنبال ايجاد شكاف در سوريه هستند كه از آن جمله مي‌توان به مواضع آمريكا به صورت ويژه اشاره كرد.

*واشنگتن هيچ‌گاه با سوريه دوست نبوده است

وي با بيان اينكه واشنگتن هيچ‌وقت با ملت و دولت سوريه دوست نبوده است افزود: آمريكا سياست‌هاي خود در منطقه خاورميانه را بر اساس منافع استراتژيك رژيم صهيونيستي تنظيم مي‌كند ولذا همواره بدخواه سوريه بوده است.
حبش مواضع دولتمردان آمريكايي در قبال تحولات سوريه را مورد انتظار خواند و افزود: هنگامي كه جوهره سياست‌هاي واشنگتن در منطقه در راستاي سياست‌هاي صهيونيست‌ها باشد؛ انتظار شنيدن مواضع مثبتي از آمريكا نمي‌رود.

*كارنامه آمريكا در خاورميانه

اين نماينده بارز پارلمان سوريه با اشاره به لشكر كشي آمريكا و كشورهاي غربي به كشورهاي عراق و افغانستان گفت: آمريكا بروشور و كارنامه روشني از اقدامات نظامي خود در عراق و ليبي ارائه داده‌اند و هيچ شهروندي راضي نمي‌شود كه چنين سرنوشتي در انتظار كشورش باشد.
حبش با اشاره به جنايت‌هاي آمريكا در عراق و ليبي گفت: اين دو كشور در مناطق دورتري نسبت به رژيم صهيونيستي قرار دارند. اين در حالي است كه سوريه در خط رويارويي با دشمن صهيونيستي قرار دارد. بنابراين در صورتي كه مردم سوريه به واشنگتن چراغ سبز نشان دهند تصور اينكه آمريكا چه بلايي بر كشورشان بياورد زياد سخت به نظر نمي‌رسد.


*گفت‌وگوهاي ملي بهترين راه خروج از حوادث فعلي

وي سياست آمريكا را در راستاي خدمت به طرح‌هاي صهيونيستي دانست و افزود: ما اميدي به مواضع اپوزيسيون خارج نشين نداريم و همه اميد ما براي پايان دادن به تحولات فعلي به معارضان وطن دوست داخلي است و آنها را به چنگ زدن به گفت‌وگوهاي ملي دعوت مي‌كنيم همان گونه كه دولت و نظام حاكم را به متوقف كردن خشونت و مهيا كردن فضاي گفت‌وگو دعوت مي‌كنيم.

*خوشحالي واشنگتن و رژيم صهيونيستي از تحولات سوريه

وي با بيان اينكه آمريكا از حوادث سوريه خوشحال است از توطئه آمريكا براي تجزيه اين كشور خاورميانه خبر داد و افزود: وضعيت آمريكا و امنيت رژيم صهيونيستي در نبود نظام حامي مقاومت به مراتب بهتر خواهد بود.


*دعوت از دمشق براي تسريع اصلاحات

حبش نظام حاكم سوريه را به تسريع اجراي روند اصلاحات دعوت كرد و افزود: بر سوريه است كه با اعمال اصلاحات همه نقشه‌هاي دشمنان را نقش بر آب كند.

* كشورهاي عربي نقشه راهي براي آشتي سوري‌ها ارائه دهند

وي كشورهاي عربي را به ارائه نقشه راه و ابتكار براي خروج از حوادث فعلي سوريه دعوت كرد و افزود: انتظار ما از كشورهاي عربي اين است كه براي حل اختلاف و ايجاد همگرايي وارد عمل شوند. طرح آشتي كشورهاي عربي براي سوريه مي‌تواند روند وحدت آفرين را سرعت بيشتري بدهد.
حبش در ادامه كشورهاي عربي را به اجتناب از اتخاذ يك جانبه به سود دولت و يا معارضان سوري دعوت كرد و تاكيد كرد كه همه ملت سوريه آرزوي بازگشت آرامش به كشورشان را دارند.

* به راه حلي براي عوامل داخلي بينديشيم

وي با اشاره به توطئه‌هاي خارجي جهت بر هم زدن آرامش و امنيت سوريه گفت: معتقدم 20 درصد حوادث سوريه نشات گرفته از توطئه خارجي است و در همان حال منشاء حجم بالايي از تحولات سوريه به علت خفقان داخلي است و از آنجايي كه توطئه‌هاي خارجي عليه سوريه همواره وجود داشته است، بنابراين براي خروج از وضعيت فعلي بايستي به شرايط داخلي توجه بيشتري كنيم.
وي مواضع خارجي را آينه اقدامات داخلي سوريه دانست و افزود: در صورتي كه ملت و نظام سوريه در اعمال اصلاحات موفق شوند خارجي چاره‌اي جز تن دادن به توافقات داخلي سوريه نخواهند داشت ولي در صورتي كه عكس اين موضوع رخ دهد مواضع بيگانگان شديدتر خواهد شد.


نوشته شده در   يکشنبه 16 مرداد 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode