ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 3 مرداد 1403
چهارشنبه 3 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 13 مرداد 1390     |     کد : 23441

هرگز قره قوروت نخوريد

يكي از دلايلي كه گفته مي شود ماست چكيده بهتر از خود ماست است اين است كه مقدار زيادي از اسيد لاكتيك آن كه در آب ماست موجود است گرفته شده است ولي با اين حال بهتر است با مقداري نعناع ، پونه و موسير مصرف شود

يكي از دلايلي كه گفته مي شود ماست چكيده بهتر از خود ماست است اين است كه مقدار زيادي از اسيد لاكتيك آن كه در آب ماست موجود است گرفته شده است ولي با اين حال بهتر است با مقداري نعناع ، پونه و موسير مصرف شود (تا حالت سردي و اسيدي آن كاهش يابد)

در حالت طبيعي، خون انسان كمي قليايي بوده و بسيار حياتيست كه اين حالت حفظ شود بدين جهت در خلقت انسان مكانيزم هاي پيچيده اي تعبيه شده است كه اين تعادل را حفظ كنند.

در بدن انسان مقدار pH متعادل بين 34/7 و 40/7 ميباشد كه كمي قليايي است و بايد در اين محدوده نگه داشته شود در غير اينصورت بعضي از واكنش هاي آنزيمي انجام نمي گيرد و تنظيم فعاليتهاي فيزيكي و شيميايي درون سلولي با مشكل مواجه مي شود.


مصرف قره قوروت به شدت خون را اسيدي مي كند (به علت ميزان بسيار بالاي اسيد لاكتيك) و آنرا از حالت قليايي طبيعي خود خارج مي‌كند. بدن براي ترميم و تصحيح اين حالت بسيار مخرب كه مي‌تواند در صورت ادامه بسيار خطرناك گشته و فعاليت ارگان‌ها و سلول‌ها را مختل كند، دست به دامن استخوان‌ها و دندان‌ها مي‌گردد تا كلسيم آنها را براي قليايي كردن خون آزاد كند.

كلسيم بهترين و سريع‌ترين عامل قليايي كردن خون مي‌باشد. اين كلسيم آزاد شده از استخوان‌ها سپس توسط كليه‌ها دفع مي‌گردد. در نتيجه مصرف قره قوروت باعث پوكي استخوان‌ها و ضعف دندان‌ها مي‌گردد.

بسيار بسيار جاي تاسف است كه خيلي از پزشكان و افراد تحصيل كرده آنرا براي درمان پوكي استخوان و لاغر شدن افراد چاق تجويز مي كنند با اين تصور غلط كه چون قره قوروت داراي كلسيم است پس براي پوكي استخوان مناسب است در صورتيكه كلسيم آن نه تنها جذب نمي شود بلكه طبق توضيحات بالا باعث پوكي استخوان و خرابي دندانها نيز مي شود. جالب است حتي آنرا براي رشد و نمو كودكان مفيد دانسته و براي آن خاصيت دارويي قائل شده اند !!!. گاهي اوقات آنرا براي كاهش فشار خون تجويز مي كنند كه اين خود باعث خرابي و خوردگي رگها ميشود. ميتوان بجاي آن از بسياري ميوه هايي كه در كاهش فشار مناسب هستند مانند آب ليمو يا مخلوط يك ليوان آب و 2 قاشق سركه سيب خانگي استفاده كرد.

اي كاش مضرات مصرف قره قوروت به اينجا ختم مي شد.

اسيد لاكتيك فعاليت نرون هاي مغزي را به شدت كاهش ميدهد و چون قره قوروت حاوي مقادير بسيار زياد اسيد لاكتيك مي باشد لذا براي مغز انسان بسيار مضر مي باشد.


نوشته شده در   پنجشنبه 13 مرداد 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode