ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 4 دي 1404
پنجشنبه 4 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 26 تير 1390     |     کد : 22528

مصرف مرغ از آلزايمر جلوگيري مي كند

كارشناس ارشد تغذيه گفت: مصرف گوشت مرغ از بروز آلزايمر در دوره ميانسالي جلوگيري مي كند.

 
جام جم آنلاين: كارشناس ارشد تغذيه گفت: مصرف گوشت مرغ از بروز آلزايمر در دوره ميانسالي جلوگيري مي كند.
امير عباس حبيبي در گفتگو با ايرنا افزود: گوشت مرغ به دليل دارا بودن ويتامين b3 تاثير فراواني در مختل كردن بيماري هاي مغز و اعصاب دارد و مصرف آن از روند رشد اين بيماري ها با بالاتر رفتن سن، پيشگيري مي كند.

وي با بيان اينكه، در ميان گروه گوشت سفيد، مرغ حاوي منابع غني سرشاز از فسفر و آهن و اسيد آمينه است، اظهار داشت: مصرف اين نوع گوشت در بهبود بيماري هايي از جمله آسم، تشنج، فشار خون، ضعف اعصاب و بي خوابي بسيار مفيد است.

حبيبي به افراد به ويژه ميانسالان توصيه كرد، در هفته سه مرتبه از مرغ استفاده كنند و مي توان اين گوشت را با ذائقه هاي مختلف غذايي طبخ كرد.

اين كارشناس ارشد تغذيه خاطرنشان كرد: چربي ها و پوست مرغ، سرطان زا است و بايد پيش از مصرف كاملا پاكسازي شود.


نوشته شده در   يکشنبه 26 تير 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode