ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 15 تير 1403
جمعه 15 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 31 خرداد 1390     |     کد : 21240

كندر ، حافظه را تقويت مي‌كند

متخصص داروسازي گياهي و عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت: خوردن كندر به همراه عسل و مويز - هنگام ناشتا-، حافظه انسان را تقويت مي كند.

جام جم آنلاين: متخصص داروسازي گياهي و عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت: خوردن كندر به همراه عسل و مويز - هنگام ناشتا-، حافظه انسان را تقويت مي كند.
آسيه شجاعي در گفت و گو با ايرنا افزود: كندر داراي طبيعتي گرم و خشك است و موجب تقويت حافظه مي شود.

اين متخصص داروسازي اظهار داشت: تحقيقات روي كندر نشان داده است كه مصرف اين گياه دارويي در دوران بارداري نيز در تقويت حافظه و سرعت و قدرت يادگيري نوزادان، تاثيرگذار است اما هنوز مطالعات كافي درباره اندازه و زمان دقيق استفاده از اين گياه دارويي در دوران بارداري انجام نشده است.

اين عضو هيات علمي موسسه طب اسلامي و مكمل دانشگاه علوم پزشكي تهران به خواص ديگر گياه كندر اشاره كرد و گفت: كندر يك گياه دارويي معطر است كه دود آن مي تواند مانع از خونريزي بيني شود.

به گفته وي، كندرهايي كه هنگام سوختن، دود كمتر و اشتعال بيشتري ايجاد مي كند، كمتر ناخالصي دارد.

شجاعي افزود: كندر در اندازه و رنگ هاي مختلف در بازار موجود است و گفته مي شود كندر سفيد بهتر از ديگر انواع آن است.


نوشته شده در   سه شنبه 31 خرداد 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode