ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 4 مرداد 1403
پنجشنبه 4 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 29 خرداد 1390     |     کد : 21119

رياضيدانان انگليسي خبر دادند : فرمول رياضي تهيه چاي مطبوع

گروهي از رياضيدانان انگليسي در بررسيهاي خود موفق شدند فرمول تهيه يك فنجان چاي مطبوع را ارائه كنند.

گروهي از رياضيدانان انگليسي در بررسيهاي خود موفق شدند فرمول تهيه يك فنجان چاي مطبوع را ارائه كنند.

به گزارش مهر، چاي يكي از بهترين نوشيدني ها است. ممكن است بسياري از مردم تصور كنند كه تهيه يك چاي عالي هنر است اما اكنون گروهي از دانشمندان دانشگاه اومبرياي شمالي در انگليس نشان دادند كه تهيه يك چاي خوب بيش از آنكه هنر باشد علم است.

اين دانشمندان با ارائه يك فرمول رياضي راز تهيه يك فنجان چاي مطبوع را نشان دادند.

برپايه اين فرمول رياضي، دماي مطلوب براي نوشيدن چاي 60 درجه سانتيگراد است كه 6 دقيقه پس از ريختن اين نوشيدني در فنجان به دست مي آيد. اما پس از گذشت 17 دقيقه و 30 ثاتيه، دماي چاي به 54 درجه سانتيگراد مي رسد كه بهترين دما براي لذت بردن از آن است.

فرمول رياضي يك فنجان چاي مطبوع:

TB+ (H2O) 2mins BT+ C(10 ml) 6 mins BT= PC(OT 60°c

توضيح علائم اختصاري:

TB يك چاي كيسه اي

BT زمان دم كردن/ در اين فرمول دو دقيقه

H2O آب

C شير/ در اين فرمول 10 ميلي ليتر

PC يك فنجان چاي مطبوع

OT دماي مناسب براي نوشيدن چاي/ در اين فرمول 60 درجه سانتيگراد

اين دانشمندان به منظور تائيد فرمول رياضي خود، به مدت 180 ساعت در آزمايشگاه متدهاي مختلف دم كردن چاي را امتحان كردند و سپس از گروهي از داوطلبان خواستند كه در مجموع 285 فنجان چاي را بنوشند.

اين دانشمندان در اين خصوص توضيح دادند:«داوطلبان زماني از يك فنجان چاي لذت بردند كه ما توانستيم تعادل ميان تلخي و شيريني را برقرار كنيم. يافته هاي ما نشان داد كه 10 ميلي ليتر شير قادر است تعادل طبيعي ميان تلخي و يك شيريني ملايم را به وجود آورد. دماي مناسب براي نوشيدن 60 درجه سانتيگراد است. براي رسيدن به اين دما بايد 6 دقيقه از زماني كه چاي با شير در فنجان ريخته مي شود گذشته باشد، اما اين دما در مورد چاي بدون شير 8 دقيقه يعني دو دقيقه ديرتر است».

اين محققان افزودند: «6 دقيقه زمان انتظار براي رسيدن به دماي 60 درجه مي تواند از خطر سوختن دهان با چاي جوش جلوگيري كند و به ما اجازه دهد كه از مزه و عطر چاي نهايت لذت را ببريم».

تحقيقات نشان مي دهد كه انگليسي ها در هر روز 165 ميليون فنجان چاي مي نوشند كه اين ميزان برابر با 60.2 ميليارد فنجان در سال است.


نوشته شده در   يکشنبه 29 خرداد 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode