ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 13 خرداد 1405
چهارشنبه 13 خرداد 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 12 خرداد 1405     |     کد : 209156

همایش «طلایه‌داران تبلیغ» در اهر برگزار شد

همایش «طلایه‌داران تبلیغ» ویژه روحانیون شهرستان اهر در آستانه ماه محرم برگزار شد.

همایش «طلایه‌داران تبلیغ» ویژه روحانیون شهرستان اهر در آستانه ماه محرم برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، عصر سه‌شنبه همایش «طلایه‌داران تبلیغ» ویژه روحانیون شهرستان اهر همزمان با دهه امامت و ولایت و در آستانه فرارسیدن ماه محرم، با حضور روحانیون و فعالان عرصه تبلیغ دینی در دفتر امام جمعه شهرستان اهر برگزار شد.

در این همایش، حجت‌الاسلام سیدحسن اصل‌نژادی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان آذربایجان شرقی، در سخنانی بر ضرورت تبیین معارف اهل‌بیت (ع)، فرهنگ عاشورا و نقش روحانیون در جهاد تبیین و هدایت فرهنگی جامعه تأکید کرد.

همچنین حجت‌الاسلام جلیل جلیلی، امام جمعه شهرستان اهر، با اشاره به اهمیت دهه امامت و ولایت و ایام محرم، بر بهره‌گیری از ظرفیت هیئت‌های مذهبی، مساجد و مجالس عزاداری در راستای ترویج فرهنگ ولایت و ارزش‌های دینی تأکید کرد.

در ادامه، حجت‌الاسلام محمد ایمانی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اهر، گزارشی از برنامه‌ها و اقدامات انجام‌شده در حوزه تبلیغ دینی و نیز برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته برای ماه محرم ارائه کرد.

بخش پایانی این همایش به پرسش و پاسخ روحانیون حاضر با مسئولان اختصاص داشت که در آن، مسائل، دغدغه‌ها و پیشنهادات مرتبط با فعالیت‌های تبلیغی و فرهنگی مطرح و بررسی شد.

 


نوشته شده در   سه شنبه 12 خرداد 1405  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode