ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 15 تير 1403
جمعه 15 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 21 خرداد 1390     |     کد : 20781

ذرت براي مبتلايان به كم خوني مفيد است

متخصصان تغذيه مي‌گويند ذرت به دليل اينكه غني از ريزمغذي‌هاست مي‌تواند يك ميان وعده بسيار مطلوب و مفيد باشد.

جام جم آنلاين: متخصصان تغذيه مي‌گويند ذرت به دليل اينكه غني از ريزمغذي‌هاست مي‌تواند يك ميان وعده بسيار مطلوب و مفيد باشد.
به گزارش ايسنا، ذرت يك منبع غني از ويتامين B1 است كه در سوخت و ساز كربوهيدرات‌ها استفاده مي‌شود، سرشار از ويتامين B5 است كه به فعاليت‌هاي فيزيولوژيكي در بدن كمك مي‌كند، حاوي فوليت است كه در توليد سلول هاي جديد نقش قابل ملاحظه‌اي دارد و حاوي مقادير قابل توجهي ويتامين C است كه براي مقابله با بيماري ‌ها مفيد است. به دليل اين مزاياي تغذيه‌اي، متخصصان تاكيد دارند كه ذرت را در رژيم غذايي روزانه خود بگنجانند.

ذرت علاوه بر اينها، سرشار از فيبر خوراكي است كه به شما كمك مي‌كند با مشكلات هاضمه و دستگاه گوارش مثل يبوست مقابله كنيد.

فيبر خوراكي همچنين به پايين آوردن سطح كلسترول خون كمك مي‌كند، احتمال ابتلا به سرطان روده را كاهش مي‌دهد و در عين حال براي كمك به كاهش ميزان قند خون در افراد مبتلا به ديابت مفيد است.

بنا بر اين گزارش، اسيد فوليك موجود در ذرت نيز در پيشگيري از نارسايي‌ مادرزادي لوله عصبي موثر است.

كارشناسان توصيه مي‌كنند افرادي كه به كم خوني مبتلا هستند ذرت بخورند. مخلوط ذرت با فلفل سبز و پياز تركيب بسيار خوشمزه‌اي است كه در عين حال خواص فوق العاده‌اي نيز دارد.


نوشته شده در   شنبه 21 خرداد 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode