ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 8 آذر 1403
پنجشنبه 8 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 20 خرداد 1390     |     کد : 20749

گردو را به رژيم‌غذايي اضافه‌كنيد

نتايج يك مطالعه جديد تاييد مي‌كند كه افزودن گردو به رژيم غذايي روزانه خطر ابتلا به بيماري قلبي را كاهش داده و به پايين آوردن ميزان كلسترول مضر در خون كمك مي‌كند.

جام جم آنلاين: نتايج يك مطالعه جديد تاييد مي‌كند كه افزودن گردو به رژيم غذايي روزانه خطر ابتلا به بيماري قلبي را كاهش داده و به پايين آوردن ميزان كلسترول مضر در خون كمك مي‌كند.
به گزارش ايسنا، متخصصان در اين مطالعه تشريح كردند وقتي شما يك وعده غذايي مي‌خوريد كه حاوي مقدار زيادي چربي اشباع شده است اگر پس از آن يك مشت گردوي خام مصرف كنيد مي‌تواند امكان آسيب ناشي از اين چربي مضر به عروق خوني خود را تا حد قابل ملاحظه‌اي محدود كنيد.

در هر50 گرم گردو كمتر از 4 گرم چربي اشباع شده وجود دارد اما به اين دليل كه تمام مغزهاي خشكبار سرشار از كالري هستند لذا توصيه مي‌شود كه اعتدال در مصرف آنها امري ضروري است.

مغز گردو سرشار از آنتي اكسيدانها، چربي‌هاي امگا -3 و اسيد آلفا لنيولئيك است. شما مي‌توانيد از گردو در وعده غذايي صبحانه استفاده كنيد. به جاي ريختن گوشت داخل سالاد مقداري گردوي تازه به آن بيفزاييد و به جاي سوسيس و تخم مرغ و گوشت فرآوري شده، پروتئين مورد نياز بدنتان را از گردو دريافت كنيد.


نوشته شده در   جمعه 20 خرداد 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode