ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 3 مرداد 1403
چهارشنبه 3 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 19 خرداد 1390     |     کد : 20727

قبل و پس از شنا ، دوش بگيريد

: رييس اداره بهداشت مواد غذايي و بهسازي اماكن عمومي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با تاكيد بر رعايت بهداشت فردي در استخرها، سونا و جكوزي گفت: مراجعه كنندگان به استخرها براي رعايت بهداشت بايد حتما پيش و پس از شنا در استخر دوش بگيرند.

جام جم آنلاين: رييس اداره بهداشت مواد غذايي و بهسازي اماكن عمومي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با تاكيد بر رعايت بهداشت فردي در استخرها، سونا و جكوزي گفت: مراجعه كنندگان به استخرها براي رعايت بهداشت بايد حتما پيش و پس از شنا در استخر دوش بگيرند.
به گزارش ايرنا، رضا غلامي به مراجعه كنندگان به استخرها توصيه كرد، پيش از ورود به استخر از سلامت خود مطمئن شوند و نسبت به ابتلا به بيماري‌هاي قارچي، عفوني يا عفونت روده‌اي حساس باشند.

وي افزود: در استخرها نبايد از وسايل شخصي ديگران استفاده شود و افراد حتما بايد از حوضچه كلر كه مقدار كلر آن بسيار بالا است، عبور كنند.

رييس اداره بهداشت مواد غذايي و بهسازي اماكن عمومي وزارت بهداشت اظهار داشت: در صورت كدر بودن و تيرگي آب، نبايد وارد استخر شد چراكه اگر آب كدر و تيره باشد حتي افزودن مواد گندزدا يا ازن هم تاثيري بر كنترل آلودگي آب استخر ندارد.

وي همچنين به صاحبان استخرها نيز توصيه كرد، سيستم آب استخرها در گردش باشد، گندزدايي مستمر انجام گيرد و بهتر است از كلر براي گندزدايي استفاده شود چراكه كلر باقي مانده در آب، آلودگي ثانويه را از بين مي‌برد و همچنين نظافت اطراف استخرها و تاسيسات ضروري است.

رييس اداره بهداشت مواد غذايي و بهسازي اماكن عمومي وزارت بهداشت به والدين توصيه كرد، شيوه استفاده از استخر و بهداشت فردي مانند استفاده نكردن مواد غذايي در استخر و استفاده از توالت قبل از ورود به آب استخر را به كودكان خود آموزش دهند.

غلامي افزود: با توجه به شروع فصل گرما و استفاده مردم از استخرهاي عمومي شيوه نامه علمي و اجرايي در اين زمينه به دانشگاه‌هاي علوم پزشكي كشور ابلاغ شده است.

رييس اداره بهداشت مواد غذايي و بهسازي اماكن عمومي وزارت بهداشت يادآور شد: كارشناسان بهداشت محيط اين وزارتخانه بر استخرها نظارت دائمي و مستمر دارند و اين مكان ها را از نظر كلرسنجي و كدورت سنجي مورد آزمايش قرار مي‌دهند.

به گفته غلامي ، مقدار استاندارد كلر استفاده شده در آب استخرها، بين يك تا سه ميلي گرم در ليتر است.

رييس اداره بهداشت مواد غذايي و بهسازي اماكن عمومي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي تاكيد كرد: مردم در صورت مشاهده هرگونه موارد غيربهداشتي در اماكن عمومي شامل استخر، سونا و جكوزي مي‌توانند با شماره تلفن 09678 ستاد فوريت سلامت محيط و كار وزارت بهداشت تماس بگيرند.


نوشته شده در   پنجشنبه 19 خرداد 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode