ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 3 دي 1403
دوشنبه 3 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 3 دي 1403     |     کد : 205228

عضو هیأت رئیسه‌ی مجلس خبرگان رهبری:

سیاست حضرت زهرا (س) از متن توحید و کرامت انسانی برمی‌خیزد

عضو هیأت رئیسه‌ مجلس خبرگان رهبری گفت: سیاست حضرت زهرا (س) از متن توحید، عدالت و کرامت انسانی برمی‌خیزد.

ایسنا/آذربایجان شرقی عضو هیأت رئیسه‌ مجلس خبرگان رهبری گفت: سیاست حضرت زهرا (س) از متن توحید، عدالت و کرامت انسانی برمی‌خیزد.

آیت الله عباس کعبی‌نسب روز یکشنبه دوم دی ماه در همایش ملی سنت و سیره‌ سیاسی حضرت فاطمه زهرا(س) در دانشگاه تبریز طی سخنانی اظهار کرد: سنت و سیره‌ سیاسی حضرت فاطمه زهرا (س) نباید از ابعاد دیگر شخصیتی ایشان تفکیک شود زیرا سیاست حضرت فاطمه(س) جدا از دیانت نیست. 

وی تاکید کرد: سیاست حضرت زهرا (س) از متن توحید، عدالت، کرامت انسانی و تلاش برای خدمت به انسان‌ها با محوریت خانواده برمی‌خیزد و خانواده واحد بنیادی جامعه و محور ساخت امت اسلامی است که حضرت زهرا(س) نقطه‌ تلاقی نبوت و ولایت برای ساخت امت برپایه‌ تربیت خانواده‌ بنیادی، محور و الگو است. 

وی با بیان اینکه اگر زنان و بانوان بخواهند در سطوح سیاسی و اجتماعی فعالیت کنند، باید نقش مادری را نقش کلیدی تلقی کنند، گفت: خانواده، مدرسه و مسجد سه پل تمدن ساز بوده و خانواده می‌تواند محور رشد و تعالی سیاسی و اجتماعی باشد و همه‌ برنامه‌های کشور در عرصه‌ مدیریتی بر استحکام و بنیاد خانواده استوار است. 

آیت الله کعبی نسب همچنین اظهار کرد: اگر زن محوریت را به دست گیرد می‌تواند مردان و زنان قوی و قهرمانی را تربیت کند که در میدان سیاست نیز نقش آفرین باشند. 

عضو هیأت رئیسه‌ مجلس خبرگان رهبری در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه سیره‌ سیاسی حضرت زهرا (س) به سه دوران مکی، مدنی و بعد از ارتحال پیامبر(ص) تقسیم می‌شود، گفت: ایشان در جنگ‌های احد، احزاب و خیبر به‌عنوان پرستار، همراه، امیدبخش و خطبه خوان حضور داشتند. 

وی در تشریح راه‌هایی که امام علی(ع) و حضرت زهرا(س) در برابر مشرکان اتخاذ می‌کردند، گفت: ایشان می‌توانستند نظام را برانداز کنند، تسلیم شوند، سکوت و کناره گیری کنند ولی حضور در میدان جهاد تبیین و صحنه روشنگری و مشارکت در جهت تصحیح روندهای اشتباه با توزیع نقش و تقسیم کار مناسب بین خود را برگزیدند. 

آیت الله کعبی نسب در خاتمه تاکید کرد: نقش امام علی(ع) قاضی ارشد حکومت، تبیین قرآن و سنت و مشاور حکومت بود و نقش ویژه‌ حضرت زهرا(س) که فقط از عهده ایشان برمی‌آمد، جهاد تبیین و تحمل هزینه در حد شهادت بود.

براساس این گزارش، در پایان کتاب مجموعه مقالات ارائه شده به دبیرخانه‌ این همایش با حضور مسئولان استانی حاضر در همایش رونمایی شد.

همایش ملی سنت و سیره‌ سیاسی حضرت فاطمه زهرا(س) با حضور رئیس دانشگاه تبریز، امام جمعه تبریز، استاندار آذربایجان شرقی، بعضی از اعضای مجلس خبرگان رهبری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان، مدیر حوزه‌های علمیه‌ استان و جمعی از اساتید، روسای دانشگاه‌ها، دانشجویان، محققان و پژوهشگران سیره اهل بیت(ع) در تالار شهید شفائی دانشگاه تبریز برگزار شد.


نوشته شده در   دوشنبه 3 دي 1403  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode