ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی گفت: روحیه استکبارستیزی امام راحل توسط رسانهها در دنیا گسترش یافته است.
مالک رحمتی چهارشنبه، ۱۱ بهمن ماه در اختتامیه هفتمین جشنواره رسانهای ابوذر آذربایجان شرقی، اظهار کرد: این جشنواره یک کار ابتکاری بوده و با توجه به برگزاری آن در روز نخست دهه فجر، دارای پیامی است.
به گزارش ایسنا، وی با اشاره به ضرورت کار رسانهای، افزود: اگر زمانی انقلاب اسلامی، اسلحه و حضور در صحنههای جنگ را میطلبید، امروز رسانه، اسلحه زمان است و اگر از شناخت زمانه عقب بمانیم و ابزار را نشناخته و از آن به بهترین نحو استفاده نکنیم، آسیب خواهیم دید.
وی ادامه داد: الان عصر ارتباطات و رسانه است و دشمن نیز همه سرمایهگذاری خود را بر روی جنگ روانی و رسانه متمرکز کرده و اگر ظرفیت استعدادی که در رسانه و ابزارهای هنری است را نشناسیم و بکار نگیریم در این جبهه عقب میمانیم لذا برگزاری چنین جشنوارههایی جزو واجبات است.
رحمتی تاکید کرد: اگر زمانی میگفتیم که افتخار ما ارتش جوان ۲۹ میلیونی است، امروز باید بگوییم که نیازمند ۲۰ میلیون ارتش رسانهای هستیم چرا که هجمههای دشمنان در رسانههای بسیار بیشتر از سایر عرصهها است.
وی افزود: دشمن به جایی که بخواهد حمله کند، ابتدا با رسانه فتح میکند و سپس حمله نظامی انجام میدهد. کاری که خبرنگاران و عکاسان خبری انجام میدهند، جهاد بوده و کمتر از جهاد فی سبیل الله در جبهههای حق علیه باطل نیست.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه هنوز با نکته مطلوب رسانهای در کشور فاصله داریم، گفت: هر چند که موفقیتهای چشمگیری در این عرصه اتفاق افتاده است ولی اهالی رسانه باید در چهار گام، عملکرد موفقی داشته باشند تا بتوانند در جنگ رسانهها کم نیاورند. نخستین گام، اطلاع رسانی است. امروز موفقیتهای بسیار خوبی در کشور انجام میگیرد ولی وقتی انتقال مطلب با سرعت، کیفیت و تمامی ظرفیتهای هنری به جامعه انجام نگیرد، یک روایت زرد، همه دستاوردها را زیر سوال میبرد.
وی افزود: در گام دوم نیز، ما در جامعه دارای شبهات زندگی میکنیم و جوانان ما سوالات و ابهاماتی را که دشمن کاشته است، دارند و جریان نفوذ در کشور چالشهایی را به وجود آورده است که در این راستا، اصحاب رسانه باید حوزه پاسخگویی را راهاندازی کرده و با نسل جوان گفت و گو کند.
رحمتی اظهار کرد: گاه برخی با پاسخ قانع نمیشوند و باید به مرحله اقناع برسیم. آنقدر کار رسانه باید هنرمندانه، جامع و کارشناسی شده باشد تا بتواند مخاطب را نسبت به سوالش اقناع کند.
وی ادامه داد: گام چهارم در حوزه رسانه نیز این است که علاج بسیاری از شبهات و ابهامات، جهاد تبیین است و ما هنوز هم با زبان هنر نتوانستیم که حرفی در این عرصه بزنیم. اگر ساعتها در مورد استفاده از کمربند سخنرانی کنیم، به اندازه عکسی که یک عکاس میگیرد، اثر گذار نخواهد بود.
وی تاکید کرد: جهاد تبیینی که امروز مدنظر همه است، استفاده از تمامی ابزارهای هنری است زیرا زبان نسل جوان امروز، هنر است.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه مکتب امام راحل در دو کلمه عمل به اسلام ناب محمدی و استکبارستیزی خلاصه میشود، افزود: مقام معظم رهبری نیز بارها به این موارد و به خصوص استکبارستیزی اشاره کردهاند.
وی با اشاره به نزدیکی تحقق وعده مقام معظم رهبری در نابودی رژیم صهیونیستی، گفت: جوانان محور مقاومت تا قلب اسرائیل رفته و هیمنه پوشالی آن را شکستند اما مهمتر از آن، این است که امروز بحث استکبارستیزی از آمریکا تا آفریقا رفته و شاهد محکومیتها آنها در قلب خودشان هستیم. هیچگاه در تاریخ شاهد نبودیم که درست در قلب انگلیس و سایر حامیان رژیم جعلی صهیونیستی، چنین راهپیماییها در محکومیت استکبارستیزی برگزار شود اما امروز این اقدام به برکت رسانه انجام میگیرد.
وی تاکید کرد: بیداری در جبهه مقاومت و رای دادگاه لاهه نسبت به نسل کشی در غزه با برکت اندیشههای ناب امام راحل و مقام معظم رهبری توسط رسانهها در دنیا پخش شده است. وقتی هر ایرانی و بسیجی یک رسانه شود، هیچکس نمیتوانند آن را کنترل کند. امروز کار رسانه، بی بدیل، سنگین و مجاهدت عظیم است.
رحمتی در خاتمه با اشاره به نزدیکی انتخابات مجلس شورای اسلامی، بر وظیفه رسانه در آگاهی رسانی و بصیرت به مردم تاکید کرد.