جام جم آنلاين: يك متخصص تغذيه گفت: ترس از كنكوري موجب بروز خستگي، نفخ، كرامپهاي شكمي و سردرد آنها ميشود.
علي شمس نورايي در گفتگو با فارس اظهار داشت: با رژيم غذايي صحيح ميتوان بازده فكري و توان يادگيري دانشآموزان را افزايش داد.
وي گفت: انرژي سلولهاي مغز با مصرف مواد مفيد و مغذي تأمين ميشود و هرگونه ناهماهنگي و عدم برنامهريزي ميتواند بازده تحصيلي و يادگيري دانشآموزان را كاهش دهد.
اين متخصص تغذيه افزود: يك نكته ساده كه دانشآموزان بايد رعايت كنند اين است كه موقع مصرف غذا اضطراب نداشته باشند و اختصاص زمان مشخص هرچند كوتاه براي صرف غذا در محيط آرام بسيار ضروري است.
شمس نورايي اضافه كرد: ترس در حين غذا خوردن موجب بروز دردها و كرامپهاي شكمي، نفخ، خستگي و سردرد ميشود به همين علت بايد غذا را در يك مكان آرام مصرف كرد.
وي بيان داشت: دانشآموزان كنكوري سعي كنند علاوه بر وعدههاي غذايي صبحانه، ناهار و شام از ميان وعدههاي غذايي مفيد استفاده كنند.
اين متخصص تغذيه اظهار داشت: وعدههاي غذايي دانشآموزان سنگين، پرحجم و پركالري نباشد چون مصرف غذاي پرحجم و پركالري كه شامل غذاهاي چرب و فست فودهاست موجب سنگين شدن، خوابآلودگي و كاهش هوشياري فرد ميشود.