ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه ۱ شهريور ۱۴۰۴
شنبه ۱ شهريور ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۴:۵۵ مانده تا اذان صبح   
۰۴:۱۲:۴۱اذان صبح
۰۵:۴۶:۵۵طلوع خورشید
۱۲:۲۸:۰۷اذان ظهر
۱۹:۰۷:۰۹غروب خورشید
۱۹:۲۷:۰۸اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۲     |     کد : ۲۰۱۱۲۷

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی:

فعالیت‌ مسجدی یک کار هدایتگر و صیانت کننده از انسان است

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی اظهار کرد: سابقه نشان داده انجام با اخلاص فعالیت مسجدی، یک کار بدون انحراف، هدایتگر و صیانت کننده از انسان است.

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی اظهار کرد: سابقه نشان داده انجام با اخلاص فعالیت مسجدی، یک کار بدون انحراف، هدایتگر و صیانت کننده از انسان است.

سید محمدحسین بلاغی، در آیین افتتاح نخستین کانون فرهنگی هنری دختران دهه هشتادی کشور که در تبریز برگزار شد، خاطرنشان کرد: امروز اگر می‌خواهیم تربیت صحیح و رشد به معنای واقعی را شاهد باشیم و در هر عرصه‌ای از موفقیت اصولی برخوردار باشیم باید فعالیت‌های مسجدی را محور فعالیت‌های فرهنگی خود قرار دهیم.

وی با بیان اینکه دشمنان بدانند دختران عفیف و نجیب ما همیشه در صحنه حاضرند، اظهار کرد: نَفس حضور در مسجد اثر وضعی در انسان ایجاد می‌کند خوشحالیم که با وجود تمامی تلاش‌ها، تبلیغات و جو سازی دشمنان که برای آیین و تاریخ ما انجام می‌دهند هنوز هم دختران عفیف و نجیب ما در صحنه حضور دارند.

وی ادامه داد: امروز در پی تخصیص اعتبار در سفر آتی ریاست جمهوری برای اداره کل ارشاد استان بودیم و یک کار تحولی در برنامه‌ها درج شد که امیدوارم با تخصیص این اعتبارات یک انقلاب و جهش بزرگی در فعالیت‌ کانون‌های فرهنگی هنری مساجد اتفاق بیفتد و همین نسل نوجوان و جوان و مادران آینده، پرچم داران حرکت نوین ایرانی اسلامی در جهان باشند.


نوشته شده در   چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۲  توسط   کاربر ۱   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...