حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در مصاحبهای اختصاصی با شبکه خبری سی ان ان،گزارشهای اخیر این رسانه آمریکایی درباره اغتشاشات در ایران را «جهتدار و نادرست» دانست.
به گزارش نصر، "کریستین امانپور" مجری شبکه تلویزیونی سی ان ان آمریکا که با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران مصاحبه کرده است، ادعاهای این شبکه تلویزیونی درباره ناآرامی ها و اغتشاشات در ایران را تکرار و ادعا کرد که شمار زیادی از افراد در "تظاهراتهای مسالمتآمیز" در ایران دستگیر شده و سپس مورد تجاوز قرار گرفتهاند.
وزیر خارجه ایران در پاسخ به مجری سی ان ان، دستگیری معترضان در "تظاهراتهای مسالمتآمیز" را رد و تاکید کرد: هیچ فردی در تظاهرات های مسالمتآمیز دستگیر نشده است.
امیرعبداللهیان در این مصاحبه که بخش هایی از آن منتشر شده است، تصریح کرد در تظاهراتی که به خشونت کشیده شد و افرادی از خارج ایران در آن دخالت داشتند و اقدام به قتل نیروهای پلیس کردند، تعدادی دستگیر شدند.
وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به فرمان رهبر معظم انقلاب برای عفو گسترده متهمان این اغتشاشات گفت که پس از این فرمان همه دستگیرشدگان، به جز کسانی که مرتکب قتل شده اند و شاکی دارند، آزاد شدند.
امیرعبداللهیان ادعاها در رسانهها و فضای مجازی درباره تجاوز به افراد بازداشت شده را رد کرد و آنها را " بیاساس" دانست و در پاسخ به مجری سی ان ان که ادعا کرد با "یک روحانی در داخل ایران" در این خصوص گفتگو کرده است، اظهار داشت: سی ان ان گاهی اوقات گزارشهای جهتدار و نادرست منتشر می کند.
شبکه خبری سی.ان.ان در طول ناآرامی های اخیر در ایران همسو با رسانه های معاند اقدام و با انتشار گزارشهایی به نقل از منابع ناشناس تلاش کرد همسو با مخالفان و دشمنان ایران، این ناارامی ها را زنده نگه داشته و سوار بر موج این اغتشاشات برای مخدوش کردن چهره جمهوری اسلامی ایران اقدام کند.
دولت دموکرات بایدن به رغم شعار رویکرد دیپلماسی و گذشت بیش از دو سال از ریاست جمهوری جو بایدن، همچنان سیاست های فشار حداکثری دولت دونالد ترامپ را در پیش گرفته و در پی حوادث اخیر ایران نیز سوار بر موج مخالفت ها با جمهوری اسلامی ایران، به بهانه حقوق بشر، تحریم هایی را همگام با متحدان غربی خود اعمال کرده است.
دولت بایدن اگرچه اعلام کرده که هدفش تغییر نظام ایران نیست اما از آغاز تحولات داخلی اخیر در جمهوری اسلامی ایران، همسو با مخالفان تهران، عمل کرده و در واقع، پشت چهره اپوزیسیون به بهانه برآورده شدن خواسته های آنان به اسم مردم ایران، پنهان شده است.
غرب به رهبری آمریکا سوم آذرماه امسال در ژنو سوئیس، قطعنامه ای را در شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد به بهانه ناآرامی های ایران، با عنوان آنچه "وضعیت حقوق بشر در ایران" خوانده شده است، به تصویب رساند که در پی آن، کمیته ای حقیقت یاب در این زمینه تشکیل شده است.
آمریکا همسو با مخالفان جمهوری اسلامی ایران و با سوء استفاده از سازو کارهای بین المللی و سازمان ملل به اسم دفاع از حقوق زنان ایرانی، ۱۴دسامبر /۲۳ آذرماه، پیش نویس قطعنامه خاتمه عضویت ایران در کمیسیون مقام زن سازمان ملل را در شورای اجتماعی و اقتصادی سازمان ملل (اکوسوک) در نیویورک مطرح کرد که با ۲۹ رای موافق، ۸ رای مخالف و ۱۶ رای ممتنع به تصویب رسید و بدعت و رویه خطرناکی را پایه گذاری کرد.
این در حالی است که با فروکش کردن ناآرامی ها در ایران، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا سه شنبه شب به وقت محلی در سخنرانی سالانه خود درباره وضعیت ایالات متحده در نشست مشترک با کنگره در بخش سیاست خارجی، بر خلاف انتظار مخالفان جمهوری اسلامی ایران، هیچ اشاره ای به ایران چه در مورد ناآرامی ها و چه مذاکرات احیای برجام نکرد.
خبرگزاری ایرنا