ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 7 آذر 1403
چهارشنبه 7 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 26 دي 1401     |     کد : 200124

فرماندار تبریز تاکید کرد:

ضرورت تجدید چاپ و بازخوانی آثار شهید مطهری در حوزه اندیشه دینی

فرماندار تبریز با تاکید بر توجه مضاعف به حوزه اندیشه دینی، یادآور شد: تجدید چاپ و بازخوانی آثار شهید مطهری در حوزه اندیشه دینی بسیار مفید است که باید در دانشگاه‌ها، دستگاه‌های اداری و آموزشی و... مورد توجه قرار گیرد.

فرماندار تبریز با تاکید بر توجه مضاعف به حوزه اندیشه دینی، یادآور شد: تجدید چاپ و بازخوانی آثار شهید مطهری در حوزه اندیشه دینی بسیار مفید است که باید در دانشگاه‌ها، دستگاه‌های اداری و آموزشی و... مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش نصر، علی جعفری‌آذر، یکشنبه، 25 دیماه در نشست اعضای ستاد بزرگداشت دهه فجر شهرستان، با قدردانی از برنامه‌های تدارک دیده شده توسط شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان در آستانه دهه مبارکه فجر، اظهار کرد: "جشن تکلیف" اجرا شده توسط آموزش و پرورش نیز ظرفیت بسیار خوبی بود که با حضور دانش آموزان و خانواده‌ها در مصلی امام خمینی(ره) برگزار شد.
وی با تاکید بر این‌که برنامه‌های دهه فجر در چند محور برگزار می‌شود که شامل جنبه‌های عمرانی و فرهنگی است، اضافه کرد: در این برهه اقدامات انجام شده در طول ۴۴ سال گذشته در حوزه عمران، توسعه و پیشرفت ایران اسلامی تبیین می‌شود و علی‌رغم مطرح شدن این پیشرفت‌ها گاه سوالاتی طرح شده و از طرفی با بمباران تبلیغات منفی و سیاه‌نمایی‌های دشمنان علیه جمهوری اسلامی ایران مواجه‌ هستیم که در این رابطه باید نقاط قوت و ضعف در قالب تببین درست و با فهم و زبان امروزی ارائه شود.
وی با اشاره به این‌که برگزاری میزگردهای انتقادی و پرسش و پاسخ ضروری بوده و باید حرف‌ها را بشنویم، افزود: انقلاب اسلامی ایران در رابطه با عملکرد خود حرف‌ها برای گفتن دارد، اما در عین حال نقاط ضعفی هم داریم که ممکن است در قوانین، مقررات، سیاست‌ها، اجراییات و... وجود داشته باشد که باید احصا و رفع شود.
فرماندار تبریز در ادامه با تاکید بر این‌که باید امسال به ویژه در رسانه ملی به حوزه مسایل سیاسی و حتی آزادی‌های اندیشه، آزادی‌های اجتماعی و سیاسی ورود جدی‌تری داشته و مباحث تبیین شود، ادامه داد: بیش از ۲۰ سال است که حضرت آقا مطرح می‌کنند انقلاب اسلامی در حوزه علوم انسانی حرف برای گفتن دارد و این موارد باید تبیین شده و همچنین موانع و چالش‌های موجود در برخی حوزه‌ها نیز احصا شود، چراکه ما می‌توانیم و صنعت هسته‌ای جمله "ما می‌توانیم" را در فعالیت‌های خود نشان داد.
وی با اشاره به نگاه ویژه در انقلاب اسلامی ایران به حوزه سازندگی و آبادانی کشور، خاطرنشان کرد: امام راحل ۹ روز پس از پیروزی انقلاب اولین بنیاد را تحت عنوان بنیاد مسکن تاسیس کرد تا همه مردم و به ویژه محرومان صاحب خانه شوند و این حوزه امروز گران و دست نیافتنی شده است که این موضوع باید بررسی و موانع آن مشخص و رفع شود.
وی با تاکید بر این‌که راه‌اندازی نهضت سوادآموزی گامی در راستای عالم شدن مردم بود و جمهوری اسلامی ایران، جمهوریت مبتنی بر حاکمیت خداوند بوده که می‌خواهد مسائل را عالمانه پیش برده و در سایه جمهوریت، حکومت الهی برقرار کند، اذعان کرد: جمهوری اسلامی از عالم شدن مردم نگران نیست، بلکه در این محور گام برداشته و حرکت می‌کند.
جعفری‌آذر با بیان این‌که باید چالش‌ها و آسیب‌ها را احصا کنیم تا حرکت‌های جهادی و سازندگی انقلاب اسلامی بروز و نمود بیشتری یابد، خاطرنشان کرد: علی‌رغم هجمه‌ها و سیاه‌نمایی‌های دشمنان، ایران اسلامی رو به جلو بوده و مردم امیدوارند؛ باید موانع را احصا کرده و رفع کنیم.
وی با اشاره به این‌که باید موانع را برداریم تا کارنامه فرهنگی، آموزشی، صنعتی و... بیش از پیش درخشان‌تر شده، همگرایی و رابطه بین حاکمیت و مردم تقویت شود، گفت: در این رابطه به ادارات اعلام کرده‌ایم تا دستورالعمل‌ها و سیاست‌های که باعث نارضایتی مردم می‌شود، تجمیع و بررسی شود.
وی با بیان این‌که تبریز در جریانات اخیر آرامترین شهر بود و صرفا ساعاتی در ۳۰ شهریور ماه دچار تنش شد، یادآور شد: در کنار اقدامات امنیتی، باید مواردی که رابطه بین مردم و حاکمیت تضعیف می‌کند را احصا و رفع کنیم و همچنین در مساجد نیز جلسات سخنرانی و پرسش و پاسخ در حوزه‌های مختلف برای قشر جوان تدارک دیده شود.


نوشته شده در   دوشنبه 26 دي 1401  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode