ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۴
پنجشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۳:۳ مانده تا اذان ظهر   
۰۴:۱۰:۱۵اذان صبح
۰۵:۴۵:۱۰طلوع خورشید
۱۲:۲۸:۳۸اذان ظهر
۱۹:۰۹:۵۴غروب خورشید
۱۹:۲۹:۵۸اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : پنجشنبه ۳۱ شهريور ۱۴۰۱     |     کد : ۱۹۹۴۲۷

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی:

رویداد تشکیلاتی دختران حاج قاسم سلیمانی درآذربایجان شرقی برگزارشد

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی گفت: رویداد تشکیلاتی سراسری دختران حاج قاسم سلیمانی در آذربایجان شرقی در دوره دو روزه برگزار شد.

 مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی گفت: رویداد تشکیلاتی سراسری دختران حاج قاسم سلیمانی در آذربایجان شرقی در دوره دو روزه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدمحمود حسینی ظهر چهارشنبه در رویداد تشکیلاتی سراسری دختران حاج قاسم سلیمانی در آذربایجان شرقی اظهار کرد: وظیفه تربیت جامعه به عهده قشر زن است و اثرگذاری که می‌تواند دختران بزرگوار در شهرهای خودشان و در مناطق مختلف داشته باشند بسیار بالاست.

وی افزود: با توانمند شدن دختران در دبیرستان‌ها، دانشگاه‌ها و در مدارس استان تحولات بسیار ویژه ای را شاهد خواهیم شد.

حسینی تاکید کرد: باید در راستای حرکتی که شروع شده و گام‌هایی که تعیین شده بیشتر تبیین شود، از جمله کارهایی که باید صورت بگیرد و هدفی که باید به سر برسد به طور کامل در این دوره تبیین شد.

وی گفت: حرکتی که در راستای نیل به تمدن نوین اسلامی در قالب رویداد دختران حاج قاسم شروع شده و سپردن راهبری فرهنگی استان‌ها به این اینده سازان جامعه که بر عهده این قشر عظیم بانوان است، از فعالیت‌های قابل تقدیر سازمان مدارس معارف اسلامی صدرا می‌باشد.


نوشته شده در   پنجشنبه ۳۱ شهريور ۱۴۰۱  توسط   کاربر ۱   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...