ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 10 شهريور 1405
سه شنبه 10 شهريور 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 6 بهمن 1400     |     کد : 197883

در گفت و گوی تلویزیونی با مردم مطرح شد:

رئیس‌جمهور:دولت سیزدهم به دنبال توازن در روابط بین الملل است/بنای ما تعامل با همه دنیاست

رئیس‌جمهور با بیان اینکه بنای ما تعامل با همه دنیاست، گفت: دولت سیزدهم به دنبال توجه به ظرفیت عظیم همسایه ها و توازن در روابط بین الملل است.

     رئیس‌جمهور با بیان اینکه بنای ما تعامل با همه دنیاست، گفت: دولت سیزدهم به دنبال توجه به ظرفیت عظیم همسایه ها و توازن در روابط بین الملل است.

به گزارش نصر، آیت‌الله سید ابراهیم رییسی شامگاه سه شنبه در برنامه زنده تلویزیونی در خصوص توسعه روابط ایران‌ با چین و روسیه گفت: در سیاست بین المللی فعالیت و تلاش زیادی داشتیم و داریم ولی در همه حوزه ها با صورت متوازن عمل نشده است.
رئیس جمهور افزود: به میزانی که در حوزه سیاسی پیش رفته در اقتصادی و تجاری پیش نرفته و عقب ماندگی داریم
آیت الله رئیسی خاطرنشان کرد: دولت سیزدهم به دنبال توجه به ظرفیت عظیم همسایه ها و توازن در روابط بین الملل است.
رئیس دولت سیزدهم خاطرنشان کرد: روابط تجاری ۳ میلیارد دلاری ایران و روسیه می تواند به ۱۰ میلیارد دلار افزایش یابد و می توانیم کالاهای استراتژیک‌ وارد و محصولات کشاورزی را صادر کنیم‌.
رئیس جمهور تصریح کرد: ما به دنبال رفع و خنثی کردن تحریم ها هستیم که یکی از راه‌ها تعامل با کشورهای همسایه و کشورهایی همچون روسیه است‌.
آیت الله رئیسی ادامه داد: بنای ما تعامل با همه دنیاست‌ و مذاکره هم یکی از اقدامات است‌ اما همه مسائل با مذاکرات حل نمی شود.
وی تصریح کرد: در صورتی که طرف‌های مقابل آماده‌ باشند تحریم های ظالمانه علیه ملت ایران را بردارند، زمینه‌ برای هرگونه‌ توافق وجود دارد.
رئیس جمهور ادامه داد: سفر ما به روسیه پر از لبخند بود اما نتیجه آن باید توسعه در همه زمینه هاو تأمین منافع مردم باشد و این‌که محصول سفر فقط لبخند باشد، سودی ندارد.
انتهای پیام/
رئیس‌جمهور:دولت سیزدهم به دنبال توازن در روابط بین الملل است/بنای ما تعامل با همه دنیاست خبرگزاری فارس


نوشته شده در   چهارشنبه 6 بهمن 1400  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode