ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 3 دي 1403
دوشنبه 3 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 15 دي 1400     |     کد : 197700

ارتباط رژیم غذایی با شدت علائم کووید-۱۹

نتایج مطالعه اخیر گروهی از محققان نشان می‌دهد غذایی که افراد می‌خورند با شدت علائم آنها در صورت ابتلا به کووید-۱۹ مرتبط است.

نتایج مطالعه اخیر گروهی از محققان نشان می‌دهد غذایی که افراد می‌خورند با شدت علائم آنها در صورت ابتلا به کووید-۱۹ مرتبط است.

به گزارش ایسنا و به نقل از اس تی دی، در حال حاضر و براساس شواهد علمی ارتباط بین بیماری‌های مرتبط با رژیم غذایی(diet-related diseases) و کووید-۱۹ به طور گسترده‌ای پذیرفته شده است. در این راستا، چاقی نیز توسط مرکز کنترل و پیشگیری بیماری به عنوان یک عامل خطرناک قوی مرتبط با بیماری کووید-۱۹ شدید شناسایی شده است.

با این حال، دانشمندان تلاش می‌کنند تا درک کنند که چرا کووید-۱۹ در برخی خود را با علائم خفیف و در برخی خود را با علائم شدید نشان می‌دهد.

واکسیناسیون علیه بیماری کووید-۱۹ ضروری است. ثابت شده که واکسن‌ها ایمن و موثر هستند وتاثیر چشمگیری در پیشگیری افراد از ابتلا به این بیماری دارند.

با این حال، تاکنون چندان به نقش رژیم‌های رژیم غذایی در میزان شدت این بیماری پرداخته نشده است. در این راستا گروهی از محققان اعم از محققان دانشگاه "دلا کوستا" و دانشگاه "گوادالاخارا" مکزیک به بررسی ارتباط بین شدت علائم کووید-۱۹ و غذای مصرفی در بیماران بستری در کلینیک سرپایی پرداختند.

محققان طی این مطالعه به بررسی ۲۳۶ بیمار مشکوک به کووید-۱۹ پرداختند که تست کروناویروس ۱۰۳ مورد از آنها مثبت بود. یافته‌های این مطالعه نشان داد افرادی که آزمایش کووید-۱۹ آنها مثبت بود هنگام افزایش مصرف موادی مانند حبوبات، دانه‌ها، نان و غلات، علائم این بیماری به شدت در آنها کاهش یافت.

نتایج این مطالعه حاکی از آن است که پیروی از یک رژیم غذایی خاص می‌تواند تاثیر چشمگیری در کاهش علائم این بیماری داشته باشد.

پروفسور " الیهود سالازار رابلز"(Elihud Salazar-Robles) نویسنده اصلی این مطالعه گفت: این مطالعه اهمیت توجه به رژیم غذایی در زمان کووید- ۱۹ را نشان می‌دهد. تعجب آور نیست که مصرف برخی گروه‌های غذایی در زمان ابتلا به این بیماری به نفع بیماران سرپایی است.


برچسب ها
نوشته شده در   چهارشنبه 15 دي 1400  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode