ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه ۱۷ شهريور ۱۴۰۴
دوشنبه ۱۷ شهريور ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۸:۷۰ مانده تا اذان صبح   
۰۴:۳۰:۵۷اذان صبح
۰۶:۰۰:۴۱طلوع خورشید
۱۲:۲۳:۱۱اذان ظهر
۱۸:۴۳:۳۰غروب خورشید
۱۹:۰۲:۵۷اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : يکشنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۹     |     کد : ۱۹۵۱۹۴

سومین نمایشگاه خوشنویسی بانوان تبریز از اشعار پروین اعتصامی برپا می‌شود

رئیس انجمن خوشنویسان آذربایجان شرقی از برگزاری سومین نمایشگاه خوشنویسی بانوان تبریز از اشعار پروین اعتصامی خبر داد و گفت: در این نمایشگاه آثار ۳۸ هنرمند خوشنویس در معرض دید عموم قرار می‌گیرد.

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس انجمن خوشنویسان آذربایجان شرقی از برگزاری سومین نمایشگاه خوشنویسی بانوان تبریز از اشعار پروین اعتصامی خبر داد و گفت: در این نمایشگاه آثار ۳۸ هنرمند خوشنویس در معرض دید عموم قرار می‌گیرد.

یونس نصیری در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به نمایش ۵۰ اثر در این نمایشگاه، گفت: ۲۶ اثر نستعلیق، ۲۱ اثر شکسته نستعلیق، دو اثر ثلث و یک اثر نسخ در این نمایشگاه در معرض دید علاقه مندان قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: این نمایشگاه برای بازدید عموم در روزهای ۱۶ تا ۲۰ اسفند از ساعت ۱۶ تا ۱۹ در نگارخانه استاد یاسمی خانه فرهنگ استان برپا خواهد بود.

نصیری افزود: آیین افتتاح این نمایشگاه نیز ساعت ۱۶ روز ۱۶ اسفند ماه ۹۹ خواهد بود.

 این نمایشگاه به مناسبت ۲۵ اسفند، سالروز تولد پروین اعتصامی، شاعر پرآوازه تبریزی برگزار می‌شود.


نوشته شده در   يکشنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۹  توسط   کاربر ۱   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...