ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 17 شهريور 1405
سه شنبه 17 شهريور 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 14 بهمن 1399     |     کد : 194879

حجت‌الاسلام قمی:

باید نظام اولویت‌های مسائل و اهداف نظام اسلامی مشخص شود

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: در مسیر انجام کار تبلیغ باید نظام اولویت‌های مسائل و اهداف نظام اسلامی و اسلام ناب مشخص‌شده و مطابق توانایی و ظرفیت امامان محله رسیدگی شود.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: در مسیر انجام کار تبلیغ باید نظام اولویت‌های مسائل و اهداف نظام اسلامی و اسلام ناب مشخص‌شده و مطابق توانایی و ظرفیت امامان محله رسیدگی شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در جمع مدیر و معاونان بنیاد هدایت گفت: جمع ارزنده‌ای در بنیاد هدایت مشغول مجاهدت بوده و فعالیت‌های مهمی را هم به انجام رسانده‌اند ولی اگر بخواهیم واقع‌گرایانه با مسئله روبه‌رو شویم باید بگوییم که کار بسیاری مانده و مسیر طولانی‌ای برای رسیدن به هدف نهایی مانده است.

وی در ادامه افزود: ما در حال حاضر میانه یک نبرد مهم هستیم و دشمن انگیزه بسیاری برای حمله به مواضع ما دارند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی یادآور شد: انجام کار و فعالیت مخصوص شما دارای ابعاد بسیاری بوده و باید طلبه‌های زیادی با تخصص‌های مختلف برای این مهم مشغول به کار باشند و باید همه اضلاع کنار هم باشند تا به هدف برسیم.

وی ادامه داد: کار شما کاری است که طریقیت دارد و برای درست کردن شبکه‌ای برای انتقال مقاصد ولی خدا به جامعه است ولی نکته دیگر این است که کار تبلیغ و شبکه‌سازی خودش موضوعیت داشته و یکی از اقداماتی که باید انجام شود و خودش یک هدف بوده که اصالت دارد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: در مسیر انجام کار تبلیغ باید نظام اولویت‌های مسائل و اهداف نظام اسلامی و اسلام ناب مشخص‌شده و مطابق توانایی و ظرفیت امامان محله رسیدگی شود.

وی تصریح کرد: امامان محله باید دلیل و اندیشه داشته باشند و مطابق آن فعالیت کنند و باید برای این مهم بحث و استدلال وجود داشته باشد و بحث در رابطه با اولویت‌های مقام معظم رهبری یکی از مهم‌ترین این مباحث است که باید با موضوع آن مباحثه شود.

حجت‌الاسلام قمی در پایان خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین نکات در انجام وظایف بنیاد هدایت این است که در مسیر انجام‌وظیفه منتظر امکانات و منابع نباشید وظیفه خود را به انجام برسانید.


نوشته شده در   سه شنبه 14 بهمن 1399  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode