زندگی پس از شیوع کرونا شامل تغییراتی در نحوه غذا خوردن، رفتن به مدرسه، کار و مسافرت خواهد شد. کارشناسان و مبتکران طراحی حمل و نقل معتقدند که از نظر چگونگی حرکت، مردم از هر زمان دیگری تمایل بیشتری برای کاهش حرکت بر اساس سوختهای فسیلی و افزایش استفاده از وسایل نقلیه برقی دارند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب :زندگی پس از شیوع کرونا شامل تغییراتی در نحوه غذا خوردن، رفتن به مدرسه، کار و مسافرت خواهد شد. کارشناسان و مبتکران طراحی حمل و نقل معتقدند که از نظر چگونگی حرکت، مردم از هر زمان دیگری تمایل بیشتری برای کاهش حرکت بر اساس سوختهای فسیلی و افزایش استفاده از وسایل نقلیه برقی دارند.
به گزارش سرویس آی تی و فناوری انتخاب، به نظر میرسد آینده سفرهای شهری و برون شهری به حمل و نقل هوشمند وابسته است. این روزها همانطور که استفاده از ماسک اجباری به نظر میرسد، کاهش استفاده از وسایل نقلیه هوشمند و البته تلاش برای حفظ فاصله گذاری اجتماعی دست به دست هم داده اند تا انتظار داشته باشیم به زودی شاهد تغییراتی قابل توجه در سیستم حمل و نقل شهری باشیم.
از زمان شیوع کرونا، وضعیت آلودگی شهرها نیز به شکل چشمگیری تغییر کرده است و به عبارتی بهبود یافته است. درواقع به نظر میرسد که کرونا هر عیبی داشت، حداقل شامل این حسن بود که آلودگی هوا را کاهش دهد. اکنون گروهی از دانشجویان طراحی در کالج رویال هوشمند پاسخی برای این سوال دارند که از نظر طراحی، آینده حمل و نقل در جهان چگونه میتواند به نظر برسد؟
یکی از امیدوار کنندهترین طرحهای آنها ماشینی است شبیه یک خودرو خانوادگی یا مینی ون خودمختار که میتواند افراد را با رعایت فاصلههای مناسب در مسیرهای مختلفی جا به جا کند.
مثل همیشه، آینده به نظر بسیار هیجان انگیز به نظر میرسد و اغلب افراد انتظار دارند که در سالهای آینده اغلب خودروها به جای وابسته بودن به راننده ها، دارای سیستم رانندگی خودمختار باشند. اسکوتر برقیها نیز از محبوبترین افزارهای حمل و نقل شهری محسوب میشوند. برای مثال اسکوتر برقیهای جدید با وزن ۲۲ پوندی و سبک وزن خود قابلیت حمل آسان را دارد. از همه بهتر این است که اسکوتر برقی به شما امکان میدهد تا ۱۲.۴ مایل در ساعت حرکت کنید.