این زن به نام وی فروشنده میگوهای زنده در بازار هونان در ووهان بود. در ۱۱ دسامبر سال ۲۰۱۹ به دلایلی نامعلوم دمای بدن او بالا رفت و او به بیمارستان مراجعه کرد. این فروشنده اظهار داشت: معمولاً وقتی مریض میشد، پس از تزریق یک آمپول، فردای آن روز حالش خوب میشد، اما این بار، حتی تزریق دو امپول هم به وی کمکی نکرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب:به گزارش اسپوتنیک به نقل از رسانههای چین، این زن به نام وی فروشنده میگوهای زنده در بازار هونان در ووهان بود. در ۱۱ دسامبر سال ۲۰۱۹ به دلایلی نامعلوم دمای بدن او بالا رفت و او به بیمارستان مراجعه کرد. این فروشنده اظهار داشت: معمولاً وقتی مریض میشد، پس از تزریق یک آمپول، فردای آن روز حالش خوب میشد، اما این بار، حتی تزریق دو امپول هم به وی کمکی نکرد.
۱۶ دسامبر، وی به بیمارستان سخه در دانشگاه علم و فناوری Huazhong مراجعه کرد. بعداً مشخص شد که وی اولین کسی بوده که ابتلایش به کروناویروس در بازار هونان تایید شده است. گمانه زنیهایی وجود دارد مبنی بر اینکه این بازار منبع شیوع ویروس کرونا بوده است. با این حال، متخصصان هنوز نتوانسته اند دریابند که چگونه و تحت چه شرایطی این ویروس میتواند از حیوانات حامل آن به انسان منتقل شود.
در تاریخ ۳۱ دسامبر، کمیته بهداشت شهر ووهان گزارش داد گروه اول مبتلایان متشکل از ۲۷ نفراست. خبرنگاران نسخهای از لیست بیماران مبتلا به ویروس کرونا دریافت کردند که بر اسس ان ۲۴ نفر از آنها با بازار هونان ارتباط داشتند و چهار نفر از آنها اعضای یک خانواده بودند.
رسانههای چینی موفق شدند اولین مبتلا را که هیچ تماسی با هونان نداشت، پیدا کنند. این مردی بود با نام خانوادگی چن. در ۱۶ دسامبر، دمای بدن او افزایش یافت و وی به بیمارستانی در حومه شهر ووهان رفت. بیمار نتوانسته بود بفهمد در کجا مبتلا شده است. با این حال، وی خاطرنشان کرد: اعضای خانواده وی و همچنین شخص همراهی کننده وی به بیمارستان، سالم بوده اند.
نوع جدید کرونا ویروس در اواخر سال گذشته میلادی در شهر ووهان چین شیوع پیدا کرد و به دنبال آن مقامات چین از شیوع نوعی از ذات الریه با منشا ناشناخته خبر دادند. دیرتر کارشناسان به این نتیجه رسیدند که عامل ایجاد کننده آن یک ویروس جدید است. ۱۱ مارس سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده نوع جدید کرونا ویروس یک بیماری همه گیر شده است. اکنون با گذشت چند ماه شیوع این ویروس در چین کاهش یافته، اما ویروس کرونا به کشورهای دیگر راه یافته است. در ایران از مردم خواسته شده است که برای جلوگیری از گسترش این بیماری به مدت دو هفته در خانه بمانند تا این بیماری ریشه کن شود.
این ویروس میتواند از طریق قطرات تنفسی از انسان به انسان منتقل شود. دوره نهفتگی این بیماری به طور متوسط حدود ۷ روز است و علائم بیماری پس از گذشت این بازه زمانی دربدن فرد مبتلا ظاهر میشود. علائم شامل تب، بدن درد، گلو درد، سرفه، درد عضلات، آب ریزش بینی، سر درد است. برخی دچار علائم گوارشی مثل تهوع و اسهال میشوند. آنچه باعث نگرانی میشود این است که فرد دچار ذات الریه شود.