نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت: عوامل بقای انقلاب اسلامی، حضور مردم، رهبری صحیح امام راحل و مقام معظم رهبری، اعتقادات معنوی مردم است.
به گزارش خبرنگار مهر، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، امروز در جلسه افتخار به گذشته و امید به آینده ویژه برنامه دیدار صمیمی با انجمنهای اسلامی تبریز گفت: آنگونه که پیداست اصل پیدایش انقلاب اسلامی به برکت حضرت امام خمینی بود، امامی که به ملت، درس آزادگی شجاعت، عدالت و مستقل بودن داد.
حجت الاسلام والمسلمین سید محمد علی آل هاشم افزود: یکی از رموز پیروزی انقلاب اسلامی این است که اگر امام نبود این پیروزی به وقوع نمیپیوست و مدیریت صحیح نیز بدان جهت داد.
وی ادامه داد: هدفهای امام راحل برای ایجاد انقلاب اسلامی خیلی هدفمند بود و خواسته امام این بود که مردم وابسته نبوده و فقر از میان برود و در جامعه، اسلام حاکم باشد.
امام جمعه کلانشهر تبریز بیان کرد: امام در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی چنین گفت که برکات انقلاب اسلامی باید صادر شود که امروزه راه خود را پیدا کرده است.
وی ادامه داد: سایر عواملی که موجب شد تا انقلاب اسلامی پیروز شود، نقش مردم بود که همه قشرها به میدان آمدند، مردم و حضور مردم نقش اساسی در پیروزی انقلاب اسلامی داشتند.
حجت الاسلام و المسلمین سید محمد علی آل هاشم خاطرنشان کرد: اعتقاد مردم عامل دیگری است که موجب پیروزی انقلاب اسلامی گردید که به خاطر دین و اسلام آمده بودند و شعار آنها الله اکبر و لا اله الا الله بود.
وی افزود: رهبریهای صحیح امام، اعتقاد مردم، دین و اسلام و حضور مردم، عوامل بقای انقلاب اسلامی است.
وی بیان کرد: مقام معظم رهبری با همان صلابت امام، انقلاب اسلامی ایران را رهبری میکند.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی افزود: جوانان بودن که تشییع پیکر سردار حاج قاسم سلیمانی را به یک انقلاب تبدیل کردند.
وی ادامه داد: مردم از انقلاب اسلامی سیر نشدهاند بلکه از عملکرد ما خسته شدهاند؛ مردم از اصل انقلاب و رهبری خسته نشدهاند.
امام جمعه کلانشهر تبریز افزود: مساجد باید پر رونق باشد و اجازه ندهیم خاموش بمانند؛ مساجد سنگر هستند و باید حفظ شوند.
وی گفت: ضمن اینکه از اعضای انجمنهای اسلامی باید قدردانی شود بلکه باید جوانان نیز به آنها افزوده شوند.
نماینده ولی فقیه دراستان در پایان سخنان خود ضمن تاکید بر اهمیت حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن و انتخابات مجلس شورای اسلامی این دو مقوله را در وهله کنونی حساس برشمردند.